Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Бомба Радуловића

У викенду за нама укупно шест фудбалера који су на позајмицама су уписали наступе, а највећи утисак оставио је Андрија Радуловић који је постигао фантастичан погодак, један од најлепших у досадашњем делу Суперлиге.

Ипак, није то било довољно да новосадска Младост освоји бодове против Новог Пазара, с обзиром да су на свом терену поражени резултатом 1:2. Радуловићу је то био други гол на седмом мечу у Суперлиги, а погодио је и на отварању сезоне против Радника, те показао да се озбиљно намеће за први тим Црвене звезде. С друге стране, Илија Бабић је меч против Новог Пазара пропустио због повреде прста, премда и он има завидну минутажу у новосадској Младости, где је у досадашњем делу сезоне одиграо седам утакмица.

Пуну минутажу у ремију са ТСЦ-ом уписао је и Петар Станић који се кали у Спартаку и који се после неколико утакмица у којима је улазио са клупе, у потпуности усталио у тим Суботичана. До сада, одиграо је шест мечева за Спартак. Поражен је и Чукарички на гостовању од Колубаре резултатом 3:2, а Владимир Лучић је одиграо 80 минута. Талентовани крилни нападач је ове сезоне уписао шест наступа и погодио против крагујевачког Радничког, а осим тога је имао прилику и да се нађе на терену против Твентеа у оквиру квалификација за Лифу конференција.

Талентовани Андреј Ђурић који се кали у Домжалама, одиграо је 90 минута у поразу од Копара резултатом 0:2, а то му је био пети овосезонски наступ у првенству Словеније. С друге стране, на деби у кипарском АЕЛ-у чека Милош Гордић.

Двојац који се и у сезони за нама калио у ИМТ-у – Никола Глишић и Александар Лукић, наставља да бележи сјајне резултате у Првој лиги Србије и незамењив је у тиму са Новог Београда. У тријумфу против ужичке Слободе од 1:0 одиграли су 90 минута, а у досадашњем делу сезоне, Глишић је уписао пет мечева, а Лукић утакмицу мање.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (АЕЛ) – без наступа;

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у победи против Слободе из Ужица (1:0);

Алекснадар Лукић (ИМТ) – 90 минута у победи против Слободе из Ужица (1:0);

Андреј Ђурић (Домжале) – 90 минута у поразу од Копара (0:2);

Петар Станић (Спартак) – 90 минута у ремију са ТСЦ-ом (0:0);

Владимир Лучић (Чукарички) – 80 минута у поразу од Колубаре (3:2);

Андрија Радуловић (Младост) – 75 минута и гол у поразу од Новог Пазара (1:2);

Илија Бабић (Младост) – без наступа.

The post Звездаши на каљењу – Бомба Радуловића appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment