Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јелић: Неће бити лако, али се надамо пролазу

Омладинска селекција Црвене звезде ће се састати са Омонијом у оквиру првог кола Лиге шампиона за младе, а утиске након жреба изнео је главни тренер наше академије – Никола Јелић.

Прижељкивао сам Омонију, али видећемо колико сам погодио. Дефинитивно ривал са којим можемо да играмо. Бићемо максимално фокусирани, без обзира што нас очекују и првенствени мечеви. Имаћемо и репрезентативну паузу, али ћемо се спремити за Омонију и Кипар. Верујем да ће бити две добре утакмице и сматрам да имамо квалитет за пролаз даље. – почео је Јелић.

По годишту – Мотика, Станковић и Лековић могу да наступају и за нашу омладинску селекцију, а видећемо да ли ће бити на располагању Зорану Рендулићу.

Нама ће утакмица зависити и од тога да ли ћемо моћи да рачунамо на три момка који наступају за први тим, а то су Лековић, Станковић и Мотика. Лично бих волео да не играју за омладинску селекцију, што значи да би играли за сениорски тим, јер то и јесте поента свог нашег рада. Наравно да би нам та три фудбалера много значила у екипи, али опет кажем, надам се да ће бити у тиму тренера Милојевића и да ће играти Лигу Европе.

Упознат је Јелић са Омонијом, али права анализа тек следи.

– Имамо информације о Омонији, али то је све од прошле године. Радићемо и скаутинг овогодишње екипе која игра омладинску лигу и сигурно да ћемо бити упознати са квалитетом противничке екипе. Спремићемо се добро за тај двомеч.

Искуство из претходне сезоне када је реч о Лиги шампиона за младе имају – Мимовић, Лечић, Ђурић, Пиргић и Кахвић.

Наравно да ће им значити. За њих је ова сезона јако битна. Њихови вршњаци, али и годину дана млађи фудбалери играју Прву лигу Србије, тако да ће морати да покажу свој квалитет на још вишем нивоу, ако желе да уђу у неку озбиљнију конкуренцију што се тиче првог тима Графичара и Црвене звезде. Сигурни смо да потенцијал имају и да ће у овој сезони показати зашто су доведени у Црвену звезду и да ће имати јако битан утицај у екипи која ће ове сезоне игратиЛигу шампиона за младе – закључио је Јелић.

The post Јелић: Неће бити лако, али се надамо пролазу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment