Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Goleada kadeta za nova tri boda

Kadeti Crvene zvezde ostvarili su novu ubedljivu pobedu, savladavši kraljevačku Slogu ubedljivim rezultatom 9:0. Izabranici Slađana Nikolića su pružili fenomenalnu partiju, a pitanje pobednika bilo je rešeno u prvom poluvremenu, u kojem je viđeno čak šest pogodaka. Najraspoloženiji u redovima našeg tima bio je Stefan Golubović koji je upisal het-trik, a pratili su ga Veljko Vukojević, Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović, Dušan Žagar, Andrej Petrović i Vukašin Ivanović sa po jednim pogotkom i Uroš Tegeltija, koji je upisao impozantnih šest asistencija.

Crvena zvezda – Sloga 9:0 (6:0)

Stadion: „Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda“.

Sudija: Stefan Mikavica.

Strelci: Vukojević u 1, Golubović u 13, 61. i 88, Milosavljević u 16, Maksimović u 34, Žagar u 39, Petrović u 43. (iz jedanaesterca) i Ivanović u 52. minutu.

Crvena zvezda: Draškić, Ostojić (od 46. D. Tegeltija), T. Ilić, Stojanović, Đurić (od 58. U. Ilić), Milosavljević (od 58. Mladenović), Petrović, A. Maksimović (od 46. Ivanović), Vukojević (od 12. Žagar), U. Tegeltija, Golubović.

Sloga: Spasojević (od 46. Đorđević), Belaćević, Stanojević, Babić (od 58. Virijević), Nikolić, Vuković, Dakić (od 80. Pavlović), Lukić, Kaličanin (od 74. Joković), Matović, Košanin (od 46. Vesković).

Izabranici Slađana Nikolića su fenomenalno otvorili meč, s obzirom da je već u prvom minutu na semaforu stajalo 1:0 u korist crveno-belih. Uroš Tegeltija je sjajno probio po levom boku i centrirao u kazneni prostor, lopta je stigla do Veljka Vukojevića, koji je sa desetak metara sa lakoćom pogodio dalji ugao. Već u 13. minutu naši biseri su duplirali prednost. Žagar je prošao po desnoj strani i uposlio Stefana Golubovića, koji je snažno šutirao, a lopta je od golmana završila u mreži. Samo tri minuta kasnije, viđen je novi pogodak. Petrović je dobro centrirao iz ugla, a loptu je zakačio Veljko Milosavljević, dovoljno da ona završi u mreži. Goleada naše ekipe se nastavila, pa je tako u 34. minutu pogodio i Andrija Maksimović, nakon sjajnog prodora i asistencije Uroša Tegeltije. Pogodio je i Dušan Žagar pet minuta kasnije, kada je Tegeltija dobro centrirao u šesnaesterac, a lopta se od jednog defanzivca gostiju odbila do brzonogog krilnog napadača koji je bez većih problema sa desetak metara „sproveo“ u mrežu. Nastavili su raspoloženi crveno-beli sa dobrom igrom, pa je tako u 43. minutu došlo do nove promene rezultata. Tegeltija je oboren u kaznenom prostoru, a glavni arbitar je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Andrej Petrović i preciznim udarcem poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu.

U drugom poluvremenu, naši biseri su nastavili gde su stali, pa je tako u 52. minutu pogodio i rezervista Vukašin Ivanović. Još jednom je po levom boku sjajno probio Uroš Tegeltija i centrirao u kazneni prostor, a upravo Ivanović se najbolje snašao i precizno glavom poslao loptu u mrežu. Devet minuta kasnije, ponovo je pogodio Stefan Golubović. Uroš Tegeltija je sjajno povukao kontru i poslao odličan pas u prostor za snažnog napadača, koji je u situaciji „jedan na jedan“ lako savladao Đorđevića. Konačan rezultat postavio je upravo Golubović, na asistenciju Žagara dva minuta pre kraja utakmice.

The post Goleada kadeta za nova tri boda appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment