Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Najava prenosa i raspored utakmica mlađih kategorija

Juniorske selekcije Crvene zvezde u vikendu ispred nas očekuje 13 takmičarskih utakmica. Mečeve omladinaca Zvezde i seniora Grafičara možete pogledati uživo na Zvezda TV-u, kao i na istoimenom jutjub kanalu, dok će utakmica kadeta biti puštena u odloženom prenosu.

Omladinci našeg kluba u nedelju od 11 časova dočekuju Čukarički na terenima iza juga Marakane u derbiju sedmnog kola nacionalnog šampionata. Tim koji sa trenerske pozicije predvodi Zoran Rendulić ima za cilj da se zadrži na prvoj poziciji na tabeli, a duel protiv ekipe sa Banovog brda biće odlična prilika da crveno-beli opravdaju lidersko mesto. Posle pobede u Ligi šampiona za mlade talentovani Aleksej Vukičević je optimističan pred naredni susret.

Teška utakmica je iza nas, ali za to smo bili spremni. Drago mi je zbog karaktera ekipe i što smo jednostavno bili tim. Ostavili smo utakmicu u prethodnom kolu prvenstva iza nas, a trijumf u takmičenju kakvo je Liga šampiona nam daje samopouzdanje da budemo pravi. Čukarički je snažan tim, imali smo napete duele protiv njih i prethodne sezone dok sam igrao u Kadetskoj ligi Srbije. Maksimalno se spremamo za nedelju, verujem u stručni štab i saigrače. Naš cilj je pobeda i daćemo sve od sebe da je ostvarimo – rekao je Vukičević.

Kadeti Crvene zvezde u subotu od 15 časova igraju protiv Čukaričkog na terenima naše Omladinske škole u sedmnom kolu domaćeg prvenstva. Ubedljiva je ekipa Slađana Nikolića od starta sezone, te beleži samo pobede i ima maksimalan učinak iz prvih šest rundi. Prvi smo sa 18 bodova, uz impozantnu gol razliku 30:3. Sjajni dribler i prodorni krilni napadač Mihailo Katanić jasno iznosi cilj tima, a to je nastavak pobednosnog niza.

Znamo da je Čukarički ekipa koja uvek konkuriše za prve tri pozicije na tabeli, kao i da nam je ovo možda najveći izazov do sada. Međutim, tu baš moramo da pokažemo da dosadašnji rezultat nije slučajan i da smo stvarno najsažniji tim u ligi. Postižemo dosta golova i to nas raduje, nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Stručni štab zaista veruje u nas i mi dajemo sve od sebe da to vratimo na terenu. Voleo bih da se nađem na listi strelaca, ali bitan je timski učinak – rekao je Katanić.

Seniori Grafičara sutra od 16 časova gostuju ekipi Jedinstva na stadionu “Dragan Džajić” u okviru devetog kola Prve lige Srbije. Naš razvojni tim zauzima prvu poziciju na tabeli sa 20 bodova, uz gol razliku 22:6. U prethodnom kolu “Ljubičasti” su savladali Trajal na svom terenu rezultatom 2:0, te u pozitivnom raspoloženju i dobroj formi gostuju narednom rivalu.

RASPORED OSTALIH UTAKMICA

Subota, 11 časova, kadeti – Rad – Grafičar
Subota, 11 časova, pioniri – Crvena zvezda – Voždovac
Subota, 11 časova i 45 minuta, mlađi pioniri – Brodarac – Crvena zvezda
Subota, 13 časova, omladinci – Rad – Grafičar
Subota, 13 časova, mlađi kadeti – Grafičar – Teleoptik
Subota, 13 časova i 30 minuta, mlađi pioniri – Dinamo 1945 – Grafičar
Subota, 15 časova, kadeti – Crvena zvezda – Čukarički
Subota, 16 časova i 30 minuta, PLS – Jedinstvo Ub – Grafičar
Subota, 19 časova, pioniri – Grafičar – Brodarac

Nedelja, 10 časova, petlići – Ole – Crvena zvezda
Nedelja, 11 časova, omladinci – Crvena zvezda – Čukarički
Nedelja, 15 časova, mlađi kadeti – Crvena zvezda – Rad

Ponedeljak, 13 časova, mlađi omladinci – Grafičar – Brodarac

The post Najava prenosa i raspored utakmica mlađih kategorija appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment