Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

U susret protivniku – Napredak

Crvena zvezda će sutra od 17 časova dočekati Napredak na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 12. kola Superlige Srbije.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Crvena zvezda i Napredak su do sada odigrali ukupno 62 utakmice. Naš tim je slavio 44 puta, 14 susreta je završeno nerešenim rezultatom, dok je ekipa Napretka pobedila na samo četiri susreta. Takođe ukupna gol razlika je u korist Zvezde i iznosi 140:47.

Prva utakmica između Zvezde i Napretka odigrana je u Kruševcu 21. novembra davne 1948. godine, u kojoj je naša ekipa pobedila rezultatom 4:1.

Poslednji put Zvezda i Napredak su se susreli 15. maja prethodne sezone, a slavio je naš tim minimalnim rezultatom (0:1) na gostujućem terenu.

BUDITE UVEK UZ ZVEZDU

Do Vaše karte za duel protiv Napretka možete doći putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html. Ulaznice ćete moći da kupite i na blagajnama danas do 16 časova, i u nedelju od 10 časova do početka meča.

Cene karata:

Sever – 300 dinara
Istok – 400 dinara
Zapad – 500 dinara
VIP Zapad – 1000 dinara
VIP 1 i 2 – 2000 dinara
VIP Galerija – 3000 dinara

Svi navijači koji neće biti u prilici da uživo posmatraju duel između Crvene zvezde i Napretka na stadionu “Rajko Mitić”, će moći da prate meč preko našeg studijskog programa na Zvezda TV-u. Takođe, prenos utakmice je dostupan na kanalu Arena 1 Premium od 17 časova.

Ukoliko niste u prilici da pratite video prenos uživo, možete biti uz naše fudbalere i na Zvezdinoj aplikaciji, putem tekstualnog prenosa na našem Meč centru, koji je aktivan na svakoj utakmici, iz minuta u minut, kao i na zvaničnom Tviter nalogu našeg kluba.

FORME EKIPA

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe u domaćem šampionatu. Sedam pobeda smo ostvarili od početka lige i zabeležili dva remija, a da naš tim gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 29:5. Na poslednjem duelu u okviru 11. kola nacionalnog prvenstva smo savladali Novi Pazar sa 2:1 na gostujućem terenu golovima Milana Rodića i Aleksandra Pešića. Kada je u pitanju Liga Evrope doživeli smo poraz od Trabzonspora u Turskoj sa 2:1. Jedini pogodak za naš tim postigao je Veljko Nikolić.

Napredak se nalazi na desetom mestu kada je u pitanju tabela Superlige Srbije sa prikupljenih 11 bodova, uz gol razliku 9:12. Ekipa iz Kruševca je od starta prvenstva imala niz negativnih rezultata te je u prvih sedem mečeva uzela samo dva boda. Poraženi su od Vojvodine (1:0), Čukaričkog (1:0), Javora (4:2), Novog Pazara (2:1) i niškog Radničko (3:2), a odigrali su nerešeno protiv TSC-a (0:0) i Voždovca (0:0). Međutim, posle toga su vezali tri pobede i uspeli da savladaju Mladost GAT (1:0), Spartak (2:1) i Radnički 1923 (1:0). Samim tim Napredak u dobrom raspoloženju i formi gostuje našem timu na Marakani.

NAJBOLJI PROTIVNIČKI IGRAČI

Napredak na većini mečeva deluje u klasičnom sistemu 4-2-3-1, a tu formaciju upravo je izveo trener kruševljana Dušan Đorđević na poslednjem duelu sa kragujevačkim Radničkim. Na golu je iskusni golman rođen u Čačku – Nikola Petrić. Tandem centralnih defanzivača čine devetnaestogodišnji Nemanja Đeković i Dejan Kerkez koji je tokom karijere nastupao za par timova iz Portugala i kapiten je ekipe. Mesto levo beka namenjeno je za Vladimira Prijovića pojačanje iz danskog Alborga, dok je njegov parnjak kraj desne aut linije Stefan Jovanović. Vezni red drže iskusni Marko Putinčanin i Nemanja Krstić, a nešto ofanzivniju ulugu na sredini terena ima Petar Mićin. Nebojša Bastajić dejstvuje po levom krilu, dok desni bok u poslednoj trećini terena predvodi Marko Šarić. Pozicija centarfora namenjena je za Bojana Matića nekadašenjeg igrača Vojvodine i Partizana. Kao opcije sa klupe tu su Srđan Kočić, Bojan Čečarić, Mlađan Stevanović, Luka Laban…

SUDIJE MEČA

Glavni sudija: Nenad Minaković.
Prvi pomoćnik: Ivan Mikalački.
Drugi pomoćnik: Dragan Peranović.
Četvrti sudija: Danilo Nikolić.
VAR: Đorđe Maksimović.
AVAR: Milovan Ristić.

RASPORED OSTALIH UTAKMICA

Petak:

-16:00 Radnički 1923 – Mladost GAT
-18:00 Mladost – TSC

Nedelja:

-13:00 Voždovac – Čukarički
-17:00 Vojvodina – Javor
-19:00 Radnik – Partizan

Ponedeljak:

-17:00 Kolubara – Novi Pazar
-19:00 Radnički Niš – Spartak

The post U susret protivniku – Napredak appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dragan сеп 17, 2022 at 20:35

Ako ne pobedimo…Uprava i trener NAPOLJE!!!!!

Reply

Leave a Comment