Moja Crvena Zvezda
Архива

U nedelju protiv Igokee na novu pobedu

Rikardo Marš

U 17.kolu NLB lige, Košarkaški klub Crvena zvezda kao domaćin igra protiv Igokee. U veoma zgusnutom rasporedu i jakom ritmu utakmica, crveno beli će u Pioniru pokušati da osvoje bodove i nastave borbu za opstanak u regionalnom takmičenju.

Kao i pred svaki meč, svoja očekivanja i komentar dao je trener Beograđana, Mihailo Uvalin:

„ U nedelju igramo treću utakmicu u preiodu od sedam dana i to protiv veoma dobrog protivnika sa kojim neće biti lako. Sinoć smo odigrali jedan težak meč i još jednom smo uvideli da u ovoj ligi nije dovoljno da se igra dobro samo 30 ili 35 minuta, već se mora igrati maksimalno dobro svih 40 minuta. Međutim, svi se okrećemo narednom protivniku i utakmici u koju moramo da uđemo „hladne“ glave. I dalje nastavljamo borbu za opstanak iako smo imali priliku da donekle skinemo pristisak sa sebe“.

„Ima još dosta da se igra i moramo da damo svoj maksimum na svakoj sledećoj utakmici. Biće teško ali ni u jednom trenutku ne razmišljamo da se predamo jer se nismo predavali ni na početku sezone kada smo bili u težoj situaciji. Ekipa Igokee igra više nego solidno ove sezone i ima u ekipi dosta igrača sa velikim iskustvom. Pored tri amerikanca tu je još kvalitetnih pojedinaca i kao tim iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Biće teško ali se nadam da ćemo ponovo pred našim navijačima pokazati najbolju igru koju možemo da pružimo. Uz podršku publike i veliku agresivnost na terenu, možemo da uđemo u otvorenu bitku sa ekipom Igokee i da se nadamo pobedi“, dodao je Uvalin.

Utakmica se igra u nedelju, 16.januara, sa početkom od 19 časova. Blagajna Pionira će biti otvorena od 15 časova.

Повезане вести