Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikolovski: „Dosta je bilo krađe naših talenata“

Marko Nikolovski

Posle zahteva za raskid ugovora od strane našeg fudbalera Đorđa Despotovića (18), koji važi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača u zemlji, oglasio se i portparol našeg kluba Marko Nikolovski.

„Despotović je igrač Crvene zvezde koja je prema njemu ispunila sve obaveze. Pokušaj njegovog odvođenja je delo trgovaca decom i mešetara koji su to i ranije radili sa decom iz našeg kluba. Svoje pravo dokazaćemo na Arbitražnoj komisiji i ubeđeni smo da će ona stati na stranu onih koji proizvode fudbalere a ne onih koji trguju sa decom. To je sve što imamo da kažemo o tome i do Arbitražne komisije se nećemo izjašnjavati o ovom pitanju jer mi probleme koji nam se prave ne rešavamo preko medija”, istakao je  Nikolovski.

Komentar je imao i Maza Vasilijević, pomoćnik sportskog direktora.

„Apsolutno nije tačno da Đorđe Despotović nije primio četiri poslednje stipendije. Jedina prava istina jeste da je on odbio da primi novac, jer ga tako savetuju sitne duše i oni koji već godinama prodaju talentovanu decu. Nije im ovo prvi put da mešetare i pokušavaju da profitiraju na našim igračima. Neću namerno da ih imenujem, ali ti vajni zvezdaši će se sami prepoznati. Nije im prvi put da prave igru sa roditeljima i loše savetuju decu. Za sve ovo što pričam postoje dokazi. Svi stipendisti Crvene zvezde dobijaju novac na vreme, kako je onda moguće da je samo Despotović problem? Verujemo u njegov kvalitet, potpisali smo stipendijski ugovor, poslali ga u Sopot… Nadamo se samo da će se okanuti tih sitnih duša.“

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.