Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Отворен дан“ у недељу иза југа Маракане

У недељу од 13 часова и 30 минута Омладинска школа Црвене звезде, сада већ традиционално организује “Отворен дан”, а дечаци рођени 2013, 2014, 2015. и 2016. године ће тако имати прилику да тренирају на теренима иза југа Маракане, наметну се и добију позив да се прикључе нашој Омладинској школи.

Окупљање дечака је заказано за недељу у 13 часова код свлачионица наше Омладинске школе код јужне трибине стадиона “Рајко Митић”. Дечаци треба да понесу своју опрему, косотобране и све оно што им је неохпдно на тренинг, а после кратког састанка ће прећи на рад на терену, где ће под будним оком Звездиних стручњака имати прилику да покажу свој таленат.

Координатор наше Омладинске школе задужен за базна годишна у црвено-белој фабрици талената – Владимир Цвјетићанин, надгледаће рад младих играча који ће бити подељени у четири групе, на основу годишта. Акценат ће бити на препознавању моторичких способности код дечака, као и на раду са лоптом где ће се велика пажња посветити техничкој обучености фудбалера.

Као и сваке године, позивамо све оне који мисле да су довољно талентовани да постану играчи нашег клуба да дођу и опробају се на “Отвореном тренингу”. Увек је задовољство да видимо нова лица и таленте на нашим теренима. Велики број играча који сада редовно тренира у Звезди је потекао управо из сарадње са нашим школама, регионалним центрима и преко “Отвореног дана” стекао статус играча Црвене звезде. Данас Омладинска школа има системско обрађивање и праћење талентоване деце из целе Србије и региона. Покушавамо да будемо модерно организован систем по угледу на велике европске клубове. Резултати првог тима, стално подизање клуба на виши ниво, „терају“ и нас из Омладинске школе да своја сазнања усавршавамо. Желимо да децу већ од раног узраста пратимо и интензивно утичемо на њихов фудбалски развој и тако на време уочимо и регулишемо одређене мане – рекао је Цвјетићанин.

После завшеног тренинга сви малишани ће у друштву својих родитеља бити у прилици бесплатно да посматрају дуел првотимаца Црвене звезде против Спартака на београдској Маракани који почиње у 15 часова и 39 минута. Слободан улаз свим учесницима “Отвореног дана” биће омогућен на источној трибини, улаз број 19.

Велики је број дечака , који су управо захваљујући оваквим догађајима задужили црвено-бели дрес, тако да вас позивамо да дођете, дружите се, покажете у најбољем светлу и постанете део Црвене звезде, што је сан сваког ко почне да се бави фудбалом!

The post „Отворен дан“ у недељу иза југа Маракане appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment