Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић: Чекао сам шансу за гол и дочекао…

Наставио је Александар Пешић своју голгетерску серију и погодио и против Трабзона у победи Црвене звезде резултатом 2:1 у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе.

Све је лакше после победе. Хвала момцима на доброј борби, на карактеру који смо показали и сматрам да смо заслужено победили. Лично имао сам и бољих утакмица у пољу, али сам био стрпљив и знао да морам да сачекам ту једну шансу. Знао сам да ће она доћи и када се то десило, реаговао сам најбоље што умем. Сјајна акција мојих саиграча, а ја сам се нашао на правом месту и крунисао је голом – почео је Пешић.

Говорило се много о форми Звездиног нападача пред утакмицу, а он је још једном потврдио.

– Спомињао сам се доста пре меча, наравно да ми је пријала та пажња. Причали су и турски медији о мени, играо сам тамо прошле године, познајем и тренера Трабзона и знам да има лепо мишљење о мојим квалитетима. Драго ми је што сам добар утисак оставио у Турској. После меча ми је и њихов тренер пришао и рекао да чека дрес, јер их његов син скупља, све то значи и даје додатно самопоуздање.

Могао би Пешић да буде кључан и против Монака, с обзиром на голгетерску расположеност.

Надам се да ћу постићи гол и против Монака. Када екипа игра добро, нападачу је све лакше и има много више самопоуздања. Сада се окрећемо Колубари, али не бежимо ни од Европе. Знали смо да нам ова победа доноси много тога, али има још да се игра. Спремамо се за сваку наредну утакмицу, тешка гостовања су пред нама.

The post Пешић: Чекао сам шансу за гол и дочекао… appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment