Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци чекају Раднички, дерби пионира

У викенду пред нама младе Звездине играче очекује 12 сусрета. Утакмицу јуниорске селекције нашег клуба, као и меч сениорског тима Графичара бићете у прилици да испратите у дирктном преносу. Вечити дерби пионира Црвене звезде ћете моћи да погледате у одложеном термину на Звезда ТВ-а, као и на истоименом Јутјубу каналу.

После добрих партија у Лиги шампиона за младе фудбалери Зорана Рендулића настављају борбу у националном првенству. У недељу од 13 часова на теренима Омладинске школе Црвене звезде дочекаћемо екипу крагујевачког Радничког. Наш тим је до сада забележио шест победа уз гол разлику 30:14, а нова утакмица биће прилика за надамо се седми тријумф београдских црвено-белих и повратак у сам врх табеле. Са друге стране Раднички игра веома добро ове сезоне и тренутно је трећепласирана екипа, те можемо очекивати веома интересантну утакмицу. Директан пренос меча биће на програму наше телевизије и Јутјуб каналу.

Првотимци Графичара гостују Лозници у суботу од 13 часова у оквиру 17. кола Прве лиге Србије. У сјајном је налету екипа са Сењака, а томе сведочи прва позиција на табели у другом по јачини такмичењу у нашој земљи. У претходној рунди “љубичасти” су славлили против Мачве са 2:1 на свом терену захваљујући головима Данкана Мекензија и Матеје Бубња. Са друге стране, Лозница се не налази у идеалној ситуацији када је у питању табела, заузимају тек 15. место. Међутим домаћин је увек неугодан ривал када наступа на свом терену, али узимајући као фактор форме екипа и први дуел који је завршен са 5:1 у корист Графичара, нема сумње да је наш развојни тим фаворит на надолазећем сусрету.

Пионири Црвене звезде у недељу од 10 часова играју вечити дерби на свом терену, а једна од најлепших и најважнијих утакмица ће бити доступна на каналу наше телевизији, као и на Јутјубу Звезда ТВ-а у одложеном термину. Тим који са клупе предводи Марко Петровић гаји велики број талентованих играча, као и репрезентативаца. Момци рођени 2008. године на девет одиграних утакмица бележе исто толико победа, уз импозантну гол разлику од 63:4. Вечити дерби са собом носи много страсти и узбуђења, а сигурни смо да ће тако бити и у недељу на теренима наше Омладинске школе.

Субота:

10 часова, млађи кадети – Графичар – ОФК Београд
11 часова, омладинци – Војводина – Графичар
12 часова, петлићи – Балкан – Графичар
13 часова, ПЛС – Лозница – Графичар
13 часова, млађи кадети – Бродарац – Црвена звезда
17 часова, петлићи – Црвена звезда – Трудбеник
20 часова и 30 минута, млађи пионири – Кампионе – Црвена звезда

Недеља:

10 часова, пионири – Црвена звезда – Партизан
10 часова, млађи пионири – Раднички Обреновац – Графичар
13 часова, омладинци – Црвена звезда – Раднички 1923
13 часова, пионири – ОФК Београд – Графичар

Уторак:

Уторак, 11 часова, млађи омладинци – Вождовац – Графичар

The post Најава преноса – Омладинци чекају Раднички, дерби пионира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment