Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и Графичар против Рада, кадети путују у Краљево

У викенду пред нама нас чека 12 такмичарских утакмица наших млађих селекција, а меч сениорског тима Графичара ћете бити у прилици да уживо гледате на Звезда ТВ-у, као и на истоименом јутјуб каналу. Сусрете омладинске и кадетске селекције ћете моћи да погледате у одложеном термину.

Јуниори Црвене звезде ће у недељу од 13 часова дочекати београдски Рад на свом терену у оквиру заостале утакмице 11. кола Омладинске лиге Србије. Сигурним корацима фудбалери Зорана Рендулића крећу по прво место, а да се налазимо у одличној форми сведоче две везане победе против Радничког 1923 (2:0) и над Војводином (1:4). Дуел против екипе из Новог Сада је био приказ силовите Црвене звезде где смо против реномираног ривала забележили убедљиву победу захваљући головима Николе Станковића, који је погодио мрежу противника два пута, Стефана Миладиновића и Немање Мотике. Тим са Бањице заузима 13 позицију у првенству, али са традиционално добром школом фудбала представљаће прави испит за наше младе фудбалере. Утакмицу Црвене звезде и Рада ћете бити у прилици да испратите у одложеном термину на програму клупске телевизије, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ-а.

Кадетска селекције Црвене звезде ће у суботу од 13 часова гостовати екипи Кикера у Краљеву у оквиру 12. кола домаћег шампионата. Млади таленти нашег клуба после репрезентативне паузе “пале моторе“ и настављају борбу у циљу одбране титуле. Екипа Слађана Николића се налази на трећој позицији на табели, а потенцијална победа би нас приближила самом врху. Нападачки фудбал који приказују момци рођени 2006. и 2007. године наговештава велики број голова у Краљеву, а пред црвено-белима је и могућност да увећају гол разлику која тренутно износи 50:13. Са друге стране Кикер је осма екипа на табели тренутно, али бодове у првенству махом тражи када игра код куће. Очекује нас права такмичарска утакмица на природној подлози, а дуел између Кикера и Црвене звезде можете испратити на каналу Звезда ТВ-а и истоименом Јутјубу у одложеном термину.

Графичар у суботу од 13 часова дочекује Рад на теренима наше Омладинске школе у оквиру 18. кола Прве лиге Србије. Желеће екипа Марка Неђића да се врати на победнички колосек и буде у јакој конкуренцији за прво место. Тим са Сењака тренутно заузима другу позицију са 34 бода, само три мање од лидера, док је Рад последња екипа са свега 15 бодова. Први дуел у првенству које су одиграле ове две екипе завршен је победом Графичара резултатом 0:3 на Бањици, а стрелци су били Андрија Калуђеровић, Јован Митуљикић и Матеја Бубањ. Директан пренос утакмице између Графичара и Рада доступан је на програму наше клупске телевизије и на Јутјубу Звезда ТВ-а са почетком од 13 часова.

Субота:

10 часова, кадети – Графичар – Бродарац
10 часова, пионири – Раднички Нови Београд – Црвена звезда
13 часова, ПЛС – Графичар – Рад
13 часова, кадети – Кикер – Црвена звезда
13 часова и 30 минута, млађи кадети – 011 – Графичар
15 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Чукарички
17 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Чукарички
19 часова, петлићи – Графичар – Партизан

Недеља:

10 часова, пионири – Колубара – Графичар
13 часова, омладинци – Црвена звезда – Рад
15 часова, млађи пионири – Графичар – Вождовац

Понедељак:

13 часова, млађи омладинци – Графичар – Ада

The post Најава преноса – Омладинци и Графичар против Рада, кадети путују у Краљево appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment