Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Хвала свима који испуњавају звездашку дужност

Актуелни председник Црвене звезде и једини кандидат на изборима који ће трајати и данас и сутра у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ је Светозар Мијаиловић, који се захвалио свима онима који су нашли времена да обаве звездашку дужност.

Ово је у нашем случају јединствено, да се за клупске органе и председника клуба непосредно гласа од стране наших чланова. Преко 11 хиљада људи је имало могућност да се кандидује, да бира и да буде бирано. То је једно велико достигнуће и демократска формула избора клупских органа. Верујем да ће велики број људи искористити ту могућност да на овај начин утиче на рад клуба. До сада се показало да је на прошлим изборима које смо имали на овакав начин, дошло до клупских органа који су веома добро пратили и усмеравали укупан рад фудбалског клуба. Хвала свима који су нашли време и изашли на изборе како би обавили звездашку дужност у бирању руководства – подвукао је Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Хвала свима који испуњавају звездашку дужност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 11, 2022 at 23:58

ja sam presrećan što će čika toza na kraju mandata proslaviti svoj 100-ti rodjendan..kad se osnovala zvezda toza je već bio penzioner

Reply

Leave a Comment