Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шест Звездиних клинаца у младој репрезентацији

Звездини млади талентовани првотимци Никола Станковић, Стефан Митровић и Немања Мотика добили су позив селектора младе репрезентације Србије до 21 године за предстојеће пријатељске дуеле против Кипра и Северне Македоније.

Три првотимца Црвене звезде ће имати прилику да носе дрес младе националне селекције у новембру месецу. Поред Митровића, Станковића и Мотике, позив су заслужили и таленти који потребно искуство стичу у првом тиму наше развоје екипе Графичар. На списку су се нашли и Урош Лазић, Никола Кнежевић и Јован Митуљикић.

Две провере очекују наше „орлиће“, а оба меча биће одиграна на Кипру. Први дуел против Кипра је заказан за 17. новембар, док ће пет дана касније снаге одмерити са екипом Северне Македоније.

Омладинску репрезентацију Србије очекује борба за пласман у елит рунду квалификација за одлазак на Европско првенство, а позив селектора за дуеле против Северне Македоније, Сан Марина и Норвешке добили су првотимци нашег клуба Стефан Лековић и Јован Мијатовић, омладинац Јован Миладиновић, као и играчи који стасавају у Звездиној филијали Виктор Радојевић и Јован Шљивић.

The post Шест Звездиних клинаца у младој репрезентацији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment