Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвена звезда угостила ОК Инова из Бања Луке

Одбојкашки клуб Црвена звезда шири пријатељство и ван граница Србије. У протекла два дана наши гости на одбојкашком новогодишњем дружењу биле су девојчице из ОК Инова из Бања Луке.

На обострано задовољство потписан је и уговор о сарадњи два клуба, а нема сумње да ће Црвена звезда следеће године гостовати у Републици Српској.

Ово је уједно била прилика не само за дружење, већ и да ОК Црвена звезда и ОК Инова из Бања Луке одиграју и пријатељске утакмице, које у овом случају нису имале такмичарски значај.

Част нам је и задовољство што смо у минула два дана имали прилику да угостимо 45 младих одбојкашица узраста од шестог до осмог разреда. Клуб Инова је један од најбољих у Републици Српској и драго нам је што смо баш са њима потписали уговор о сарадњи – истакла је Алма Бешлагић Добричанин, која се труди да млађе категорије Црвене звезде функционишу на високом нивоу.

Искуства су разменили и тренери млађих категорија Црвене звезде и Инове из Бања Луке.

Драгана Лазовић и Ђина Марић биле су домаћини тренерима и девојчицама ОК Инова на теренима у Заводу за спортску медицину. Екипе су одиграле и неколико утакмица, али заиста акценат није био на резултату. Циљ нам је дружење, лепа сарадња, а из тога ће се свакако изродити резултат. Иначе, ОК Инова је колекционар медаља у млађим селекцијама у Републици Српској, а то је доказ доброг рада, баш као и у нашем клубу – закључила је Алма Бешлагић Добричанин.

The post Црвена звезда угостила ОК Инова из Бања Луке appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment