Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Мијаиловић: Михино дечачко радовање и трк ка северу заувек ће нам остати у сећању

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић се међу првима уписао у књигу жалости која је отворена поводом прераног одласка некадашњег Звездиног аса Синише МИхајловића.

Отишла је једна од највећих звезда тима који се попео на врх Европе и света, младић који се у својој 23. години окитио са два највећа клупска трофеја. Прерано је отишао из живота, спорта, фудбала, коме је толико дао. Синиша је као млад дечак дошао у Звезду из Војводине са којом је освојио шампионску титулу, ушао у један тим, који је већ био формиран и грабио ка резултату који је те године и постигао. Михајловић је био веома везан за фудбал, волео га је свим срцем и толико је енергије било у њему да су и старији играчи који су временски дуже били у Црвеној звезди могли да буду инспирисани његовим залагање и односом према фудбалској игри, али и обавезама. Био је вољен од свих, навијача, тренера, људи који су у то време били у управи. Никада се код њега није појавио било какав проблем, увек је био насмејан. Завршавајући своју каријеру у Црвеној звезди, он је наставио са великим успехом да игра, да се усавршава, а касније је и у свом тренерском послу направио такође запажене успехе. Битно је напоменути да је поред тога што је постигао у фудбалу био велики човек, јер је бринуо о свом животу, оспособљавао се, формирао бројну породицу. Заједно је са својом супругом извео на прави пут највеће благо, своју децу. Можемо сви који смо у неком тренутку сарађивали са њим бити поносни на то што смо имали прилику да га упознамо, да сарађујемо са њим и да учествујемо у свим његовим радостима и радостима које је он нама приређивао. Опраштамо се од Синише, али ће се Звезда потрудити да трајно обележи његово присуство на овом стадиону и уопште у својој звездашкој породици, у којој је он имао истакнуто место – поручио је Светозар Мијаиловић.

Приредио је Синиша Михајловић како себи тако и свим навијачима Црвене звезде непоновљиве радости, по којима ће га памтити и председник нашег клуба.

Не може се издвојити најлепша успомена на Синишу Михајловића, тешко је одлучити да ли је то дружење које смо имали кроз разне утакмице. Његова препознатљива радост и за мене дечачко радовање је ипак нешто што ће свима нама остати у сећању, када својом бомбом погоди из велике даљине гол, као и трк према северу, то сваком звездашу оставља незабораван утисак и урезује се трајно у памћење. После толико година и дан данас могу да замислим ту слику, а она није била само једном, више пута се понављала и сваки пут је изазивала таква осећања – рекао је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Михино дечачко радовање и трк ка северу заувек ће нам остати у сећању appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment