Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Панков: Надао сам се да није истина, Миха је био култна личност

Велики губитак за целокупну звездашку јавност је одлазак Синише Михајловића који нас је напустио у 54. години живота. Тужна вест је затекла и првотимца нашег клуба Радована Панкова који се уписао у књигу жалости и на тај начин опростио од легендарног Михе.

Велика је љубав према Синиши. Носио је чувени плави дрес репрезентације са бројем 11 и крагном подигнутом на горе. Сећам се одлично свега тога, а мојој генерације је све наведено и прва асоцијација на Синишу. Пропагирао је љубав према овом клубу и Србији, где год је био поштован и величан као што је то случај у Италији, која није његова земља. То довољнио говори о каквом се човеку радило. Знамо да је био хуманитарац, пропагирао је породичне вредности. Његова прерана смрт је велики губитак не само за нас, већ за цео свет – истакао је Панков.

Приређивао је Синиша Михајловић радост навијачима Црвене звезде головима који се и данас памте.

Сигурно да ће и будуће генерације уживати у спектакуларним головима које је постизао. Нема звездаша који не зна за његове поготке, поготово онај у полуфиналу Купа европских шампиона. Био је култна личност, понављам се, али је његов одлазак заиста велики губитак. Много ми је жао, нисам могао да верујем када сам чуо, иако сам се надао да није истина, изузетно ми је тешко пало што смо га изгубили. Не памтим када сам се толико потресао као сад – закључио је Радован Панков.

The post Панков: Надао сам се да није истина, Миха је био култна личност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment