Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује екипу Меге (недеља, 20)

КК Црвена звезда дочекује екипу Меге Мис у утакмици 11.кола АБА лиге.

Ова утакмица на програму је у недељу од 20 часова у хали „Александар Николић“ а до промене домаћинства дошло је због због заузетости хале „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

Утакмица је првобитно требало да буде одиграна у понедељак од 18 часова.

Овај меч долази након серије изузетно тешких мечева у распону од само 7 дана (4 утакмице), а тренер Душко ивановић имао је неколико дана да одмори и освежи екипу пред меч са младим тимом Меге:

Мега је изузетно млада и талентована екипа, која игра модерну кошарку са пуно транзиције. Ради се о тиму који има пуно квалитета и игра брзу кошарку са пуно контранапада. Мораћемо да их зауставимо како би дошли до победе – рекао је Ивановић.

Огњен Добрић: – Добра, млада екипа, жељна афирмације, предвођена са неколико врло искусних играча који додатно подижу квалитет као Драган Милосављевић. Играју врло брзо, доста шутева, контри, мораћемо да их уведемо у неки наш ритам који креће од чврсте одбране… – рекао је Добрић

Клуб подсећа да је кажњен од стране Дисциплинског судије АБА лиге Хрвоја Видана због пропуста у организацији утакмице 8. кола АдмиралБет АБА лиге против Партизана у дворани Александар Николић.

Казна којом је наш клуб осим новчаном казном од 7000 евра, санкционисан и затварањем дела трибина (трибине „Партер 4“, „Партер Б“, „Бела Ложа“, „Трибина А“ и „Трибина Б“) важи за наредне две утакмице АБА лиге (половина казне је одрађена против Морнара).

Због свега наведеног, КК Црвена звезда мтс није у могућности да пусти у продају појединачне карте за ову утакмицу, због власника сезонских карата који ће попунити доступни капацитет хале.

Сви власници сезонских карата за секторе који су затворени, биће распоређени у секторима који ће бити отворени, а то су трибине Ц и Д, плава ложа и ВИП ложа. Док власници сезонских карата отворених сектора, остају на својим местима.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега МИС игра се у недељу од 20 часова;

The post Црвена звезда дочекује екипу Меге (недеља, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE дец 17, 2022 at 22:12

KAMPACO SLETEO U BEOGRAD…VAUUUU..IDEMOOOO..A I BOBI MARJANOVIĆ PRISTAO DA SE VRATI..PA TO BI BILO LUDILO

Reply

Leave a Comment