Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Карте за утакмице дуплог кола са Реалом и Монаком од петка у продаји

Кошаркаше Црвене звезде Меридианбет, у наредном периоду у размаку од само 7 дана очекују 4 утакмице (Валенсија,МЗТ, Реал и Монако), од тога две изузетно важне играју се у хали Александар Николић, и део су „дуплог кола“ Евролиге у којима ће црвено-бели дочекати екипе Реала и Монака.

Тим поводом, КК Црвена звезда Меридианбет пушта у петак (06.01.2023) од 10 часова, у продају карте за две еврологашке утакмице (дупло коло) које ће се играти у уторак 10.01 (Реал Мадрид, 19ч) и четвртак (Монако, 19ч).

Карте ће се наћи у продаји на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „ticket vision“ као и онлине, путем веб сајта нашег партнера „tickets.rs.

На дан утакмица, сви наши навијачи биће у могућности (уколико карте не буду распродате) да купе карте и на благајни хале Александар Николић. Благајна ће бити отворена за обе утакмице у исте време, почев од 12 часова.

Подсећамо све купце онлајн карата, да ће све карте купљене овим путем важити и са електонског уређаја (телефон) или одштампане!

Радно време продајних места:

Цене карата за ове две утакмице су стандардне и непромењене, када су у питању Евролигашке утакмице (цене можете погледати на крају текста).

Будите уз црвено-беле и у првим утакмицама у Новој 2023.години! Подршка је момцима преко потребна, посебно у данима када тим због повреда нема неколицину играча, и има забрану Евролиге да региструје нове играче, почев од Факунда Кампаца, коју ће клуб на све начине покушати да обори!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Карте за утакмице дуплог кола са Реалом и Монаком од петка у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment