Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Цвјетићанин: Звездин камп јединствен у Европи

Традиционално Омладинска школа Црвене звезде организује камп под називом “Оствари своје снове – буди Звездина звезда”, а координатор базних селекција у нашој фудбалској академији Владимир Цвјетићанин позива све заинтересоване да се пријаве и да се изборе за црвено-бели дрес.

Позитивна искуства су прикупљена са претходног кампа који је био одличан. Речи хвале долазиле су од родитеља и деце који су били део пројекта. Велико је интересовање прошлогодишњих учесника и за овосезонски камп, а по томе можемо закључити да су заиста сви задовољни. Ове године спремамо бројна изненађења за све учеснике, где ће деца између два тренинга имати бројне активности. Не желимо баш све да откривамо, али уверен сам да ће деца бити одушевљена свим што им припремамо – почео је Цвјетићанин.

Циљ овогодишњег кампа биће селекција играча, који ће имати прилику да прикажу квалитет и постану део наше фудбалске академије.

– Камп ће ове године имати више селективни карактер. Претходних сезона смо радили више на едукацији, док смо ове године одлучили да у сваком тренажном кампу акценат буде на селекцији. Позивамо све који сматрају да поседују квалитет за Звездин дрес, да се пријаве и буду учесници кампа. Обухватићемо кроз рад моторичка тестирања, уз субјективну анализу и рад наших тренера фокусираћемо се на сам квалитет играча посматрају фудбалску игру.

Интересовање за Звездин камп је велико.

– Апелујемо родитеље да на време пријаве малишане, јер је већ сада интересовање огромно. Начин пријављивања можете погледати на нашој веб страници или нас контактирати путем мејла, а попуњавање формулара је веома једноставно. Цена кампа је 35 хиљада динара. У програм су укључени тренинзи, оброк између њих, комплетна опрема за тренинг и за активности ван терена, моторичко тестирање, диплома, дрес и наравно сви учесници кампа добијају чланску карту Црвене звезде која тек доноси броје погодности и попусте.

Поред Београда камп ће бити одржан на још седам дестинација, од тога три у региону и чак четири локације у Америци.

– Огромно нам је задовољство што ћемо ове године имати већи број кампова. Међутим, тренерски кадар и организација нас ограничава на седам до осам радних недеља, јер смо једини европски клуб који примењује другачији метод рада. Искључиво тренери из наше фудбалске академије учествују на камповима у раду са малишанима. Из тог разлога имамо далеко већи број позива и желимо да обухватимо више земаља и локација.

У региону, камп ће бити одржан у Темшвару, Љубљани и Скопљу.

– Желимо да обухватимо готово комплетан регион. Одлучили смо да се камп одржи у Румунији, тачније Темишвару, јер смо приметили у том подручју велики број талентоване деце. Словенија је богата српским држављанима и тамо се осећамо веома комфорно, тако да је Љубљана ове године такође дестинација Звездиног кампа. Први пут ћемо радити у Скопљу, како би приближили Црвену звезду и Македонију. Боравећи на припремама приметили смо велико интересовање, љубав према нашем клубу и то нас је додатно мотивисало. Београд је круна и ове године ћемо због великог броја деце која желе да буду део Звезде одржати камп у две туре. Први термин је од 26. до 30. јуна, док је друга смена од 3. до 7. јула.

Малишане очекује нови Звездин дрес, као и велики број вантренажних активности.

Припремамо изненађења у оквиру вантренажних активности. У договору са сектором маркетинг службе Црвене звезде усклађене су већ одређене активности. За разлику од претходног кампа све наше учеснике очекује уз комплетну победу и оригинал дрес Црвене звезде, као део пакета опреме. Све ће бити спремно да добијемо нове чланове – закључио је Цвјетићанин.

The post Цвјетићанин: Звездин камп јединствен у Европи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment