Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Меса и Зелић предводиле Звезду до убедљиве победе против Струмица

Ватерполисткиње Црвене звезде победом су завршиле учешће на другом турниру Дунав лиге у Новом Саду, пошто су јутрос, у трећем колу, победиле чешке Страконице резултатом 18:8.

Звезда је повела у првом минуту голом Сесилије Диаз Месе, која је бриљирала у овом дуелу и била је најефикаснија са шест постигнутих голова. Кубанска играчица је у прва три минута постигла три поготка, па је Звезда водила са 3:1. Потом се распуцала и Милица Зелић, те је са два гола повисила на 5:2.

Поготком Христине Илић, Звезда је на одмор после прве четвртине отишла са вођством од 6:2. Уписала се потом у стрелце и Јована Радоњић, Меса је својим четвртим голом одржала разлику, а у последња два минута првог периода Звезда је искористила два петерца, преко Илић и Зелић, за убедљивих 10:4. До краја друге четвртине обе екипе су постигле по још један гол, а Звезда је у наставку одржавала велику предност.

Расположене Зелић и Меса су увећале разлику, потом је Вања Лазић одбранила петерац, а до краја утакмице још два поготка је додала Јована Радоњић, стрелац укупно три гола. Треба издвојити трећи пгоодак младе српске ватерполисткиње, која је сјајно побегла свом чувару, издржала дуел и затресла мрежу.

Најраспложенија је била Сесилија Диаз Меса са шест, док је Милица Зелић постигла гол мање.

The post Меса и Зелић предводиле Звезду до убедљиве победе против Струмица appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment