Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Петлићи са новим тренером циљају врх

Најмлађа такмичарска генерација Црвене звезде, тачније дечаци рођени 2010. године су се окупили на теренима иза југа Маракане предвођени новим тренером – Владимиром Вучићем, како би у истом маниру наставили успешну јесен.

Вучић је на првом тренингу могао да рачуна на 13 фудбалера, то су: Страхиња Лазић, Андреј Арсенијевић, Алекса Рајић, Лав Радојевић, Марко Милићевић, Максим Живојиновић, Матеја Машев, Вук Југовић, Матеја Халабрин, Никша Паповић, Душан Васиљевић, Данило Васиљевић, Урош Ђорђевић, Михаило Радовић, Огњен Петровић и Филип Обрадиновић.

Реч је о тренеру који је већ био у нашој Омладинској школи, и пре неколико година предводио селекцију дечака рођениих 2004. и 2005. године, од којих су неки попут Лековића и Мијатовића, већ првотимци.

Утисци су импресивни. Екипа је састављена од најталентованијих дечака у овом узрасту и презадовољан сам квалитетом и начином на који приступају обавезама. Вредно радимо, осим тренинга ту су и утакмице, где се дечаци доказују у дуелима са старијима и за сада све протиче у најбољем реду. У марту нас чекају припреме у Требињу, као и међународни турнир у Умагу, тако да смо фокусирани на то. Очекивања за пролеће су највећа и акценат је на развоју играча, како екипном, тако и индивидуалном, а када се све то споји, резултат ће доћи као последица доброг рада – рекао је Вучић, у чијем стручном штабу ће бити још Марко Јовановић као помоћни тренер.

Уједно, на теренима иза југа Маракане се окупила и селекција петлића Графичара, а тренер Ђорђе Ћирковић је на првом тренингу на располагању имао следеће играче, то су: Матеја Стојановић, Лука Јоксимовић, Стефан Трудић, Огњен Угрица, Стефан Видић, Стеван Петојевић, Стеван Романић, Димитрије Јанковић, Тодор Јовановић, Андреј Катић, Стефан Миљковић, Лука Ђокић, Константин Пашагић, Вељко Димитријевић, Павле Живановић, Василије Кујунџић, Лука Крстић , Јанко Бакаловић, Вељко Ивковић, Никола Радонић, Константин Богавац, Његош Лазаревић, Лазар Раденковић, Вук Сторебра, Вук Василић, Лазар Костић, Исмаил Авдић, Милош Пјановић, Лука Радић, Филип Вуковић. Осим Ћирковића, у стручном штабу су и Вукашин Милосављевић као помоћник и Саша Савић као кондициони тренер.

The post Иза југа Маракане – Петлићи са новим тренером циљају врх appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment