Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет гостује Меги (понедељак, 18)

КК Црвена звезда Меридианбет гостује екипи Меге Мис у утакмици 24. кола регионалне АБА лиге.

Ова утакмица на програму је у понедељак од 18 часова у хаи спортова на Новом Београду, подсећамо да је у првом делу сезоне дошло до промене домаћинства због заузетости хале „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

Црвено-бели улазе у ову утакмицу са добром серијом од 3 узастопне победе у Евролиги, последња је изборена у Лиону у петак, из кога се екипа вратила у суботу након целодневног путешествија крајем дана.

Екипа је у недељу тренирала и спремна ће дочекати овај меч против тима који је у великој серији победа:

Тренер Душко Ивановић:
Поновићу све оно што сам рекао и у најави прве утакмице са овим тимом, посебно то важи сада када је ова екипа и резутатима показала да има квалитет уз младост и талент који смо потенцирали пред најаву прве утакмице. Сада уз тај квалитет имају и самопоуздање, остало се није променило играју брзо у транзицији са пуно контранапада, и рецепт остаје исти, чврсто и засутавити их јер и ми желимо да наставимо нашу серију – рекао је Ивановић.

Огњен Кузмић: – Млада екипа, која жели да се афирмише, играју добро, забележили су серију победа, и уз то имају неколико искусних играча. Не мењају стил игре, играју брзо, много шутева, контранапада, циљ је да наметнемо наш ритам и играмо нашу кошарку јер желимо победу у овој утакмици – рекао је Кузмић.

Након овог меча црвено-беле очекује утакмица 33. кола Евролиге са Олимпијакосом у Београду (четвртак 19ч).

The post Црвена звезда Меридианбет гостује Меги (понедељак, 18) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment