Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели дочекују црвено-беле (Црвена звезда – Олимпијакос, четвртак, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у четвртак екипу Олимпијакоса у утакмици 33.кола Евролиге.

Меч са клубом из Пиреја биће други ове сезоне, у првом црвено-бели су славили 90:86 и тако нанели један од ретких пораза лидеру на табели ове сезоне на његовом паркету.

И поред чињенице да се резултати нису „поклопили“ и да је Црвена звезда након победе у Лиону остала без прилике да се пласира у ТОП 8, амбиције и даље постоје, а прва је да пред пуном халом (карте у продаји од понедељка) наставе серију победа која траје од Басконије, преко Валенсије, Лиона и Новог Београда.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: – Ми имамо још увек неке теоретске шансе, али без обзира на све, желимо да добијемо ове две утакмице на крају, за почетак. Олимпијакос је показао да има једну од најбољих екипа, и пласманом на табели, и екипом и квалитетом коју поседује. Екипа која има изузетан таленат , играју годинама заједно, играју по аутоматизму, добро се познају, лако постижу кошеве. Наш циљ је да им онемогућимо да постижу такве кошеве, на свој лаган начин. Здравствено смо бољи, Лазић је почео јаче да тренира, тренинзима се вратио и Недовић, док ће Бен за почетак паузирати 7 дана па ћемо видети – рекао је тренер црвено-белих окупљеним новинарима.

Огњен Добрић: – Увек се спремамо најбоље што можемо. Идемо сигурно на победу. Лако је рећи али морамо да одрадимо све договорено на терену и надам се да ћемо показати шта и како можемо. Победа у Пиреју је показатељ да можемо да играмо против њих иако су врло квалитетни и високо рангирани. Све зависи од нас, морамо да играмо са енергијом, и у добром смо ритму, очекујем да све буде како треба – рекао је Добрић.

Утакмица 33.кола Евролиге Црвена звезда Меридианбет – Олимпијакос игра се у четвртак од 19 часова у хали „Александар Николић“ чије капије ће бити отворене 2 сата раније.

The post Црвено-бели дочекују црвено-беле (Црвена звезда – Олимпијакос, четвртак, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment