Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и кадети у дербију кола

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће сутра гостовати Чукаричком, у утакмицама које би могле да одреде даљи ток сезоне, док ће наш развојни тим Графичар, такође имати тежак посао и отићи на мегдан Инђији. Сва три меча ћете уживо бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

Омладинска селекција Црвене звезде ће у суботу од 11 часова гостовати Чукаричком, а упркос томе што од наредног ривала имамо 11 бодова више, традиционално нас очекује тежак дуел на стадиону “БАСК”. Пуленима Зорана Рендулића је неопходно да тријумфују, како би се одржали у трци за титулу, с обзиром да у односу на вечитог ривала имамо девет бодова заостатка, али да нас после овог кола, управо очекује меч на “Телеоптику”, тако да су наредна два дуела, можда и кључна за наше бисере. С друге стране, омладинци Графичара ће у суботу од 13 часова дочекати екипу Рада на теренима Иза југа Маракане, а судећи по резултатима које бележе од старта пролећа, извесно је да ће ученици Данила Тешића уписати још један тријумф.

Кадетска селекција Црвене звезде на мегдан Чукаричком излази одмах по завршетку првог дуела, дакле од 13 часова и 30 минута, а нема сумње да нас очекује дерби кола, јер ће се састати прво и другопласирани. Наиме, домаћин има бод више од ученика Слађана Николића, а тријумф на тешком гостовању би наше бисере лансирао на чеону позицију коју би могли да потврде и у наредном колу када ће гостовати вечитом ривалу од кога имају – бод више. Врло неизвесна шампионска трка… С друге стране, кадети Графичара од 11 часова дочекују Рад на теренима “Омладинске школе ФК Црвена звезда”, што је прилика да пулени Милана Стегњајића наставе са добрим пролећем.

Наш развојни тим, екипа Графичара ће гостовати у Инђији у суботу од 16 часова, тако да нас сутра очекује прави фудбалско поподне на “Звезда ТВ-у”. Фудбалери које са клупе предводи Марко Неђић се налазе на трећој позицији са 44 освојена бода, друго место сада делује као превелики залогај, с обзиром на то да смо се током зиме додатно подмладили, те да Железничар има осам бодова предности, али још увек Графоси имају тим који води у доигравање за улазак у Суперлигу, иако до тога има још много да се игра.

УТАКМИЦЕ:

Петак, 18 часова, млађи кадети – Телеоптик – Графичар
Субота, 11 часова, омладинци – Чукарички – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 11 часова, кадети – Графичар – Рад
Субота, 11 часова, млађи кадети – Рад – Црвна звезда
Субота, 13 часова, омладинци – Графичар – Рад
Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – Чукарички – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 16 часова, сениори – Инђија – Графичар, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 17 часова, пионири – Графичар – 011

The post Најава преноса – Омладинци и кадети у дербију кола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment