Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Три победе

У дану за нама, тријумфе су остварили омладинци и кадети Црвене звезде, као и сенори Графичара, и то са девет постигнутих, без примљеног гола.

Фудбалери Графичара су са 2:0 савладали Металац и тако дефинитивно обезбедили трећу позицију пред плеј-оф који следи за пулене Марка Неђића. У међувремену, одмериће снаге са Радничким у Сремској Митровици у суботу, али упркос томе, најмлађа екипа у другом рангу такмичења има феноменалну сезону. Мрежу тима из Горњег Милановца начео је Матеја Бубањ после фантастичне лопте Гојкова, да би потом асистенцију Димитрића у погодак претворио Павле Ивеља.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 29. КОЛО:

1. ИМТ – 58 бодова, гол разлика 44:27

2. Железничар – 56 бодова, гол разлика 46:24

3. Графичар – 50 бодова, гол разлика 56:35

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић, Матеја Бубањ (6 голова), Јован Шљивић (4 гола).

АСИСТЕНТИ: Луис Ибањез, Огњен Димитрић (4 асистенције), Јован Шљивић, Марко Ћурић, Милош Стојчев (3 асистенције).

Омладинци Црвене звезде су резултатом 2:0 савладали Вождовац, чиме су остали у трци за шампионску титулу. Мрежу ривала начео је Владислав Голдин, да би победу потврдио Стефан Пиргић након додавања Ивића, те је увертира за вечити дерби који следи направљена на најбољи могући начин. Омладинска селекција Графичара поражена је резултатом 1:0 на гостовању Новом Пазару.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 23. КОЛО:

1. Партизан – 57 бодова (утакмица мање), гол разлика 64:22

2. Црвена звезда – 49 бодова, гол разлика 60:27

3. ИМТ – 40 бодова, гол разлика 43:38

—-

10. Графичар – 31 бод, гол разлика 32:28

СТРЕЛЦИ: Стефан Пиргић (12 голова, Црвена звезда), Матеја Радоњић, Давид Ивић (6 голова, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Стефан Пиргић (7 асистенција, Црвена звезда), Лука Стојсављевић, Лука Бошковић (6 асистенција, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде суверено чувају лидерску позицију, па су тако резултатом 5:0 победили Оле. Блистао је Андрија Максимовић са два поготка, у стрелце су се уписали и Давид Ђурић и Вељко Вукојевић, а виђен је и аутогол. Биланс асистенција поправили су управо Ђурић и Вукојевић, као и Милошевић и Петровић. Кадетска селекција Графичара је доживела пораз од Спартака у Суботици резултатом 3:1, а једини погодак дело је Џошуе Такера после паса Костића.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 23. КОЛО:

1. Црвена звезда – 60 бодова, гол разлика 94:18

2. Партизан – 59 бодова, гол разлика 75:21

3. Чукарички – 58 бодова, гол разлика 82:21

—-

8. Графичар – 31 бод, гол разлика 35:33

СТРЕЛЦИ: Андрија Максимовић (23 гола, Црвена звезда), Стефан Голубовић (14 голова, Црвена звезда), Џошуа Такер (11 голова, Графичар).

АСИТЕНТИ: Урош Тегелтија (10 асистенција, Црвена звезда), Андрија Максимовић (8 асистенција, Црвена звезда), Вељко Вукојевић, Ирфан Кахровић (7 асистенција, Црвена звезда, Графичар).

The post Звездини бисери – Три победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment