Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пруцев: Ускршњи празници најбоља припрема за освајање титуле

Талентовани млади фудбалер Црвене звезде Јегор Пруцев је искористио прилику да свим навијачима нашег клуба пожели срећне ускршње празнике, али и да их позове да у суботу на утакмици против ТСЦ буду на стадиону “Рајко Митић”, како би заједничким снагама освојили 34. титулу домаћег првенства.

Пред нама је кратак одмор који ће свима пријати. Празнично расположење је већ присутно и то ме веома радује. Ускрс је изузетно битан за мене и моју породицу, као и све људе који су православне вероисповести. Добро расположење очекујем да после празника пренесемо и на терен и искористимо прву прилику да освојимо национално првенство, а то је утакмица против ТСЦ – истакао је Јегор Пруцев.

Пред црвено-белима је почетак плеј-офа и дуел против ТСЦ, а Јегор Пруцев је уверен да Црвена звезда може да искористи већ прву прилику и у суботу освоји Суперлигу Србије.

– Честитам звездашима предстојећи Ускрс, желим им да уживају са својим породицама, али и да се већ у суботу видимо у великом броју на стадиону “Рајко Митић”. Њихова подршка ће нам бити од великог значаја, целу сезону су били наш дванаести играч. ТСЦ је озбиљна екипа, која је у самом врху табеле и бори се за Европу. Свесни смо значаја те утакмице, можемо да освојимо шесту узастопну титулу и обрадујемо армију навијача већ на старту плеј-офа, верујем да ће бити уз нас – закључио је Јегор Пруцев.

The post Пруцев: Ускршњи празници најбоља припрема за освајање титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment