Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Спајић: Желим да заиграм у суботу и донесем радост навијачима

Звездино дете, репрезентативац Србије и велико појачање нашег клуба у зимском прелазном року – Урош Спајић је истакао да се опоравак ближи крају и да ће звездаши имати прилику ускоро да га виде на терену, позвао навијаче на утакмицу против ТСЦ, али и честитао предстојећи Ускрс.

Опоравак напредује одлично. Прикључио сам се екипи и радим у пуном тренажном процесу. Одрадио сам већ три цела тренинга са саиграчима. Очекујем да током целе следеће недеље тренирам у пуном ритму. Видећемо како ћу се осећати, да ли ћу већ у суботу бити у конкуренцији за тим и утакмицу против ТСЦ или у неком следећем мечу, али је сада само на мени како ћу се физички осећати. Питање је тренутка када ћу се вратити на терен, “предаје се нога”, очекујем убрзо да заиграм уколико све буде ишло по плану – истакао је Урош Спајић.

Прави моменат да се искусни штопер врати на терен је управо утакмица против ТСЦ на којој наши првотимци већ у суботу могу да освоје шесту узастопну титулу домаћег првенства, а Урош Спајић је имао поруку за све звездаше.

Утакмица против ТСЦ је као и свака следећа најважнија, то је нешто што се подразумева и са чим ће се сложити сваки играч Црвена звезде. ТСЦ се показао као добар противник, не чуди што су други на табели, то и резултати показују, налазе се испред нашег вечитог ривала. Доста су нас намучили на последњој утакмици у Бачкој Тополи. Очекујем добар меч, играју леп фудбал. Веома је битно да наши навијачи буду на стадиону, они су нам највећа подршка и 12. играч, поготово на нашем стадиону. Сваком фудбалеру је много битно да осети атмосферу на Маракани, дају нам додатни ветар у леђа када нас бодре у великом броју, као и увек много је лепше играти пред пуним трибинама. Очекујем да ће људи доћи да нас подрже у великом броју, надам се да ћемо остварити победу на нашем стадиону и обезбедити 34. титулу националног првенства у историји клуба.

Празнична атмосфера је присутна и у дому Уроша Спајића.

Ускрс ћу наравно провести у кругу породице, као што је то био случај и за Велики петак. Фарбалили смо јаја, тачније ја сам више надгледао. Сјајна је прилика да одморим добро и искористим ових пар дана како бих онда од почетка недеље био спреман за рад са екипом. Наравно искористио бих прилику и да звездашима пожелим срећан Ускрс, да уживају у празничним данима, а онда да се већ у суботу видимо на Маракани – закључио је Урош Спајић.

The post Спајић: Желим да заиграм у суботу и донесем радост навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment