Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Играчи честитали звездашима Ускрс

Фудбалери Црвене звезде су свим звездашима честитали ускршње празнике и пожелели срећу, здравље, успех и многе радости са вољеним клубом, али и позвали верну црвено-белу публику да заједничким снагама већ у суботу против екипе ТСЦ обезбедимо шесту узастопну титулу.

Време празника је период када наши првотимци имају највише времена за породицу, али и када се сећањима враћају у детињство. Празници посебно радују најмлађе чланове породице, а наши првотимци ће као и сваке године Ускрс провести у друштву најближих. Црвено-бели ће на тај начин имати прилику да прикупе енергију и у сјајном расположењу дочекају почетак плеј-офа, с обзиром да ће већ у првој утакмици моћи да освоје национално првенство.

Првотимци Црвене звезде Милан Борјан, Александар Катаи и Немања Милуновић су честитке поводом Ускрса упутили свим звездашима.

Навијачима Црвене звезде желим срећне ускршње празнике и да их у миру и у складу са православним обичајима проведу са својим најближима. Звезда је велика породица, очекујем да се сви заједно окупимо већ у суботу на нашем стадиону и да у доброј атмосфери нашем клубу донесемо и шесту узастопну титулу – истакао је Милан Борјан.

Звездина десетка Александар Катаи је посебну поруку имао за најмлађе звездаше.

Срећан Ускрс, срећу и здравље желим нашем дванаестом играчу, а посебно најмлађим звездашима за које знам да се посебно радују ускршњим обичајима. Ускрс је значајан свим људима православне вероисповести, заједно ћемо уживати у времену са породицом и радујемо се новим изазовима. Желимо да већ против екипе ТСЦ обрадујемо црвено-белу породицу – поручио је Александар Катаи.

Немања Милуновић се присетио детињства, али и истакао да се радује празнику са најближим члановима породице.

Честитам свим навијачима Звезде Ускрс. Желим им да уживају са својим породицама. Радујем се времену проведеном са децом и супругом. Испоштоваћемо све обичаје и провести квалитетно време заједно пре него што се вратим клупским обавезама. Већ у суботу ћемо моћи да будемо прваци државе, за то смо се борили током целе године, очекујем велики број навијача у суботу – рекао је Немања Милуновић.

The post Играчи честитали звездашима Ускрс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment