Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели путују у Бар (четвртак, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет одрадили су у среду након дана паузе и победе над екипом Сплита, јутарњи тренинг, а након тога ће се упутити ка Црној Гори где их у четвртак од 19 часова очекује заостала утакмица 23.кола против Морнара у Бару.

Утакмица у дворани “Тополица” игра се од 19 часова.

У првом мечу две екипе која је одиграна у децембру у Београду црвено-бели су славили 93:77. Подсетимо, црвено-бели су били прунуђени да затраже отказивање ове утакмице због вируса и здравствених проблема који су задесили екипу само два дана пре одигравања ове утакмице, а након евролигашког дуела са Басконијом.

Пред овај меч тренер Душко Ивановић рачуна на све јачи и јачи састав, у тим се вратио капитен Бранко Лазић:

Од нашег претходног меча променио се састав екипе Морнара, али је систем тренера Павићевића остао исти. Брза кошарка, са много транзиције и шутева. Неугодна утакмица којој приступамо максимално озбиљно, и у којој желимо да добром игром дођемо до победе – рекао је тренер Ивановић.

Огњен Добрић: – Гостовање у Бару увек представља неугодну утакмицу, посебно ако у меч не уђете чврсто и ангажовано. Стил игре коју гаји тренер Павићевић се не мења, много поседа, брза игра, пуно шутева. Такав ритам морате да исконтролишете ако желите добар резултат, а ми га желимо јер се добра атмосфера гради само победама – рекао је Добрић.

Црвено-бели одмах након утакмице у Бару враћају се у Београд јер их већ у понедељак чека још једна заостала утакмица и то против Цедевита Олимпије у Љубљани. Плеј оф регионалног такмичења стартује следећег викенда одмах по одигравању свих заосталих мечева. Црвено-бели још увек не знају име свог противника, али се први меч свакако игра у хали “Александар Николић”.

The post Црвено-бели путују у Бар (четвртак, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment