Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Пионирке одбраниле шампионску титулу, Ања Петковић МВП

Пионирска селекција ККЖ Црвена звезда мтс одбранила је на завршном турниру у Параћину шампионску титулу победом у финалу над екипом Раса 57-41!

Дан након што су црвено-беле сениорке освојиле 34. шампионску титулу нови трофеј је стигао на Мали Калемегдан. Пионирке Црвене звезде доминантно су у Параћину одбраниле трон!

Сенку на трофеј бацила је повреда Кристине Рађеновић у 15. минуту финалног меча. Нашој Кики желимо брз и успешан опоравак.

Редом су пред Звездиним девојчицама падале екипе Мондо Баскета (54-36), затим Војводине 021 у полуфиналу (54-48), уз дабл-дабл учинак Кристине Рађеновић – 28 поена и 12 скокова. У финалу, Звезда је потврдила доминацију у свом узрасту победом над Расом.

МВП признање финалног меча отишло је у руке наше Ање Петковић, која је финале завршила са учинком од 21 поена и 19 скокова, уз индекс корисности 32. Признање јој је доделио Саша Радосављевић, директор СРЦ „7. јули“, као и ваучер за викенд боравак у хотелу „Колиба“ на Грзи за две особе.

Златне медаље за прво место екипи Црвене звезде доделили су Зоран Тир и Саша Маринковић. Шампионски пехар пиониркама Црвене звезде уручио је Дејан Нешић, градски већник.

The post Пионирке одбраниле шампионску титулу, Ања Петковић МВП appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment