Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почетак плеј-офа АБА лиге у петак од 20 часова, карте од уторка у продаји

Кошаркаши Црвене звезде Мериданбет отварају серију четвртфинала плеј офа против екипе Задра у петак 28.04. у Београду.

Први меч играће се од 20 часова у хали „Александар Николић“.

Тим поводом клуб у уторак од 10 часова пушта карте за први меч у продају по стандардним и непромењеним ценама које важе за утакмице регионалне лиге, у којој наша екипа брани титулу:

Подсећамо да ће се карте продавати онлине преко вебсајта нашег партнера „Тицкетс.рс“ као и на дан утакмице на благајни хале Александар Николић.

Друга утакмица у серији играће се наредног петка у истом термину у Задру.

Дођите у петак у халу Алекандар Николић и пружите подршку нашем тиму на старту борбе за други трофеј у сезони!

The post Почетак плеј-офа АБА лиге у петак од 20 часова, карте од уторка у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Veteran Sever апр 26, 2023 at 14:31

Uvek uz voljeni klub…UVEK! Ali, gledano sa strane – grobarska sekta juriša i POBEĐUJE Real i vrh Evrolige, mi jurišamo na Zadar! Malo smo smešni, malo više! Dal ce neko postaviti pitanje za umobolnu selekciju(dva i po igrača na evro nivou, tri igrača nivo ABA, ostalo bašibozluk nivoa Zdravlje Leskovac) umobolno postavljanje za trenera onog Jovanovića, umobolna vizija razvoja i finansiranja kluba… deset godina igramo EL, titule u nizu u ABI, osvajanje Kupa…i – bez ikakvih rezultata u Evropi, bez ikakvog uticaja, bez medija, bez para…! Tesko ce nesposobna i prrvaziđena uprava( tj Čović i njegova žena) zadrzati REALNO Kampaca, Vildosu i Petruševa, Nedović je polu-upotrebljiv igrac(vec 4 godine se povređuje na svakih dva i po meseca) i plašim se da nam sledi odlazak na marginu!!! Ako se ne desi neki Kopernikovski obrt – ugasili smo!! Od uprave tipa Čović, njegova žena, Dozet – mozemo ocekivati samo jedno veiiko ništa!!!

Reply

Leave a Comment