Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Задар (понедељак, 17)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у Задар где их у понедељак очекује други меч четвртфиналне сериј плеј офа аба лиге против домаћина екипе Задра.

Утакмица се игра у понедељак од 17 часова у хали “Крешимир Ћосић”, а црвено-бели воде са 1:0 у серији након победе у Београду која је одиграна још прошлог петка (100:73).

Кошаркаши Црвене звезде тренирали су током прошле недеље и спремно дочекују утакмицу у Задру, али никаквог опуштања нема.

Тренер Душко Ивановић: – Поновићу се, али ништа се није променило у односу на претходну утакмицу, па и најаву претходне утакмице. Очекује нас добра екипа, која игра добру кошарку, немају никакав притисак, имају најкориснијег играча лиге, и играју пред својом публиком. Желимо победу и максимално озбиљно морамо да приступимо овој утакмици да одиграмо чврсто и добро. Крећемо у ову утакмицу као да је 0-0 у серији. 

Бранко Лазић: – Сада већ добро познајемо екипу Задра, тим који је одиграо добру сезону,који нас је победио у Београду својевремено, који ће играти пред својим навијачима и који ће потпуно опуштено ући у ову утакмицу. На нама је да зауставимо њихову бржу игру, добар шут, и момка који је заслужено МВП лиге. Идемо на победу и желимо да се вратимо у Београд са добрим резултатом.

Кошаркаши Црвене звезде враћају се у Београд у уторак.

The post Црвено-бели допутовали у Задар (понедељак, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment