Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда помогла породици Обрадовић са Косова у изградњи куће

Црвена звезда користи сваку прилику да на делу покаже друштвену одговорност, те је то учињено и овога пута. Наш клуб је у договору са фудбалером – Жан Филипом Красоом, одлучио да награду коју компанија “Моцарт” додељује најбољем играчу месеца донира породици Обрадовић са Косова и помогне им у изградњи куће.

Први стрелац црвено-белих Жан Филип Красо проглашен је за најбољег играча првог и другог кола Суперлиге Србије, али је уједно и најбољи стрелац у досадашњем делу првенства са шест постигнутих голова.

Првотимац црвено-белих је доказао да фудбалери хуманост демонстрирају и ван терена, али све у договору са Црвеном звездом. Компанија “Моцарт”за сваки постигнут гол у Суперлиги Србије донира 10.000 динара, а у августу је прикупљено 1.080.000 динара. Жан Филип Красо је донацију наменио за изградњу куће породице Обрадовић са Косова, из Зубиног Потока, тачније из села Читлук код манастира Дубоки Поток.

Ово није први пут да Звезда чини велика дела за оне којима је то најпотребније, те смо тако у недавној акцији помогли школи у Ораховцу, а на овај начин смо и дали подстицај осталима да следе наш пример.

The post Звезда помогла породици Обрадовић са Косова у изградњи куће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment