Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда Примобет – Уб 30:28 (17:16)

Рукометаши Црвене звезде Примобет савладали су у оквиру 6.кола Суперлиге екипу Уба у „Шумицама“ 30:28 (17:16) и прекинули негативан низ резултата који траје од првог кола.

Црвено-беле је на овом мечу предводио Никола Јоцић, асистент и тренер јуниорске екипе, који је успешно дебитовао на сениорској сцени и донео нашем тиму другу победу у шампионату.

У тим се после једног меча суспензије вратио Драшко Ненадић, а терет негативног низа био је очигледан у игри Црвене звезде током целог меча.

У неколико наврата током првог полувремена су покушавали црвено-бели да се одлепе, али је Уб стизао резултат, захваљујући и искусном Милану Косановићу на голу. Сава Радовановић је имао запажену ролу, два гола, затим и трећи у финишу, али је Уб све време „дисао за вратом“. Матичић је био тај који преломио у Звездину корист на полувремену, Стефан Шапоњић смањио на 17:16 пред одмор.

У наставку, опет Матичић. Колико је Косановић успевао да деморалише и „уђе у главу“ Колунџићу, на другој страни није имао решење за Виктора Матичића. Звезда је имала константно вођство, али никако није успевала да преломи утакмицу. Никола Радовановић је успео да својим интервенцијама обезбеди саиграчима неколико прилика да реше меч, што су и успели на крају головима Јелисића и Матичића са крила, затим и Колунџића у контри.

На крају, заслужена победа нашег тима против фењераша на табели и дебитанта у Суперлиги, која је могла да буде и раније обезбеђена.

Матичић 11 голова, непогрешив са пенала, Бујишић је постигао 7, по 3 Радовановић, Павловић и Урта.

Звезду у наредном колу чека гостовање у Шапцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРИМОБЕТ – УБ 30:28 (17:16)
Београд, хала: „Шумице“. Гледалаца: 150. Судије: Никола Бакмаз и Бранко Радаковић (Нови Сад). Искључења: Црвена звезда 8, Уб 12 минута. Седмерци: Црвена звезда 5(5), Уб 3(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРИМОБЕТ: С.Радовановић 3, Ненадић, Урта 3, Андрејевић, Богуновић, Мајес, Матичић 11(5), Шмигић, Ђурашковић, Бујишић 7, Н.Радовановић, Шљукић, Павловић 3, Колунџић 2, Ковачевић, Јелисић 1. Тренер: Никола Јоцић

УБ: Алавања 1(1), Д.Пановски 3, Л.Пановски 3, Лазић 6(1), Радојичић, Петровић 3, Секулић 2, Тривић, Жарковић, Мрдовић, Томић 2, Радовановић 2, Павловић 1, Косановић, Ранковић, Шапоњић 5. Тренер: Дејан Лукић

The post Црвена звезда Примобет – Уб 30:28 (17:16) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment