Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стаменић: Спремни смо за напоран период, малишани очекујемо вас на стадиону

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 18 часова и 30 минута дочекати Јавор у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, а везни фудбалер наше екипе – Марко Стаменић истиче да се радује новим клупским изазовима, као и да очекује одличну подршку навијача.

Придружио сам се екипи након репрезентативних обавеза и спреман сам за напоран период који нас очекује. Момци који нису били део нациолних селекција су вредно радили током паузе, свакодневно смо разговарали и били у контакту, а у то сам се уверио и по повратку на Маракану. Настављамо такмичење у првенству, а затим ћемо играти на свака три дана, уз мечеве Лиге шампиона. Неће бити ни мало лако, међутим бићемо максимално опрезни и са једним циљем ћемо улазити у сваки меч, а то је победа. Већ сутра играмо против Јавора, биће то права прилика да прикажемо добру игру, као што су то учинила Звездина деца у Купу Србије, а затим да у добром расположењу кренемо пут Лајпцига – истакао је Марко Стаменић.

Говорио је репрезентативац Новог Зеланда и о феноменалној подршци навијача.

Радујем се свакој следећој утакмици, а нарочито када играмо код куће. Навијачи су сјајни, увек су уз нас, а потврда за то је и чињеница да су након Јанг Бојса, када је стадион био пун, дошли и у Крагујевац како би нас подржали. Желимо да им се захвалимо за посвећеност добрим играма и новим победама. Очекујемо их у великом броју већ против Јавора. Такође, клуб је организовао сјајну акцију и омогућио бесплатан улаз деци, надам се да ће малишани искористити ту погодност и да ћемо их видети на трибинама – закључио је Стаменић.

The post Стаменић: Спремни смо за напоран период, малишани очекујемо вас на стадиону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment