Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Угостили смо девојчице из Варварина које обожавају Маракану и Звезду

Наш клуб је на утакмици против Јавора у оквиру акције “Звезда је породица” угостио четворочлану породицу Савић из Варварина, који се налази надомак Крушевца.

Фудбалери Црвене звезде су савладали Јавор из Ивањице на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 12. кола домаћег првенства, а сигурно је да ће девојчица Анастасија овај дуел памтити до краја живота, с обзиром да је по први пут посетила Маракану заједно са родитељима и сестром Стефанијом. Љубав према нашем клубу се преноси са колена на колено у породици Савић из Варварина, а навијање за Црвену звезде је ствар кућног васпитања. Анастасијина велика жеља је била да уживо гледа Звезду на Маракани, као и да се упозна са првотимцима, управо то јој је и омогућио њен вољени клуб.

Породица Савић је заједно са нашом екипом дошла на стадион “Рајко Митић”, а убрзо их је угостио председник клуба – Светозар Мијаиловић и уручио симболичне поклоне. Затим је уследио обилазак Музеја, али и одлазак у Ред Стар шоп, а за крај и дуго чекана утакмица. Анастасија је током дуела уживала у амбијенту, али и издвојила Глазера, Митровића и Букарија, као омиљене фудбалере Звезде. По завршетку меча породица из Варварина је сишла на терен, те је Анастасија имала прилику да се упозна са играчима Звезде, али и фотографише и на тај начин створи успомену за цео живот.

 

The post Звезда је породица | Угостили смо девојчице из Варварина које обожавају Маракану и Звезду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment