Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Јавора – Мирко Иванић

Наставила је Црвена звезда серију победа на домаћој сцени савладавши Јавор резултатом 3:2 на Маракани у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, док је епитет играча сусрета припао врхунском техничару Мирку Иванићу.

Према сведочењу некадашњих и легендарних асова Црвене звезде нема лепшег осећаја од постизања гола или асистенције на чувеној Маракани у црвено-белом дресу. Млади нападач из класе 2005 – Јован Мијатовић је ушао у игру у 72. минуту, док му је само седам било потребно на терену да затресе мрежу. Центаршут “џентлмена у копачкама” – Мирка Иванића је био теледиригован за снажног центарфора, који је у правом моменту утрчао на петерац и главом послао лопту у небрањени део мреже. Поред тога, акција коју је предводио фудбалер рођен у Бачком Јарку је била кључна код првог гола нашег тима у раној фази меча. Да је наш клуб заслужено стигао до победе говори нам и посед лопте. Наиме, изабраници Барака Бахара су је “сакрили” Ивањичана, те је исти у једном тренутку износио 80 наспрат 20 посто. У више наврата оквир гола је био савезник Манојловића, па су пречку погодили Иванић и Олањинка, односно Ендиаје коме статива није дозволила да се упише у листу стрелаца.

У новом издању емисије “МВП” имаћете прилику да сазнате како су се наши првотимци снашли одговорању на занимљива питања, као и колико смо удараца упутили у оквир гола, те у којим минутима су падали голови на утакмици.

The post МВП против Јавора – Мирко Иванић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment