Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сферопулос: Уз навијаче већа енергија – сезона за нас креће против Бајерна

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекаће Бајерн у четвртак од 18.30 часова у Београдској Арени.

Црвено-бели су као припрему за тај меч већ одрадили у уторак први тренинг, а тренер Јанис Сферопулос извео је у среду у дворани Баскет Сити све расположиве играче за врло важну утакмицу која очекује црвено-беле!

Тренер Јанис Сферопулос обратио се бројним новинарима и о овој утакмици рекао:

Морамо да имамо енергију од првог до последњег минута. Морамо да се фокусирамо на следећег противника, на Бајерн, али сада је битно да будемо константнији и да поправимо одбрану. Не желим да дозвољавамо толико лаких поена, а што се тиче нашег напада, важно је да имамо тимску игру. Хвала и навијачима који су уз нас иако нисмо победили против највећег ривала – казао је Грк и позвао своје навијаче на што бољу подршку.

– Тактички гледано, морамо боље да играмо одбрану и сви морају да схвате своју улогу. Полако градимо тим и морамо да будемо константнији”, нагласио је Сферопулос који је прекинуо све спекулације око долазака и одлазака играча додавши да „верује актуелном играчком саставу који је некомплетан од када је дошао у Црвену звезду.

Марко Симоновић: – Енергија није била какву смо желели, било је ту доста грешака у одбрани. Трудимо се да то исправимо, тренер нам је рекао да заборавимо ова два меча и да наша сезона тек креће. Надам се победи и доброј атмосфери. Нисмо кренули како смо желели, сигурно да постоји притисак, али сад играмо пред својим навијачима. Право време да покажемо реакцију и одиграмо добру утакмицу – рекао је Симоновић који је такође позвао навијаче да пруже подршку тиму.

Подсећамо, да ће увертира за овај меч бити сјајна и приређују је заједничким снагама КК Црвена звезда и адидас: Ретро Фан зона (улаз Југ, ниво 200, Арена), коју навијачи могу посетити већ од 16:30 часова.

Све који буду дошли очекују занимљива такмичења, добра забава, могућност да освоје дрес, мајице, адидас патике (Риварли, Форум лоу) или потписане меморабилије од стране играча и многе друге вредне награде!

Капије “Београдске Арене” отварају се два сата пре почетка меча који стартује у 18.30 часова, а тренер Сферопулос одлучиће пред саму утакмицу да ли ће рачунати на Хангу и Недовића који нису играли у претходним мечевима због повреда( Ханга колено,Недовић задња ложа).

The post Сферопулос: Уз навијаче већа енергија – сезона за нас креће против Бајерна appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment