Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Бодрите црвено-беле у Барселони и Задру

КК Црвена звезда Меридианбет припремио је у сарадњи са “Champions Travel”-ом још једно лепо путовање и прилику да сви који то желе, бодре црвено-беле у две утакмице које ће одиграти у распону од три дана!

КК Црвена звезда и „Champions Travel“ овога пута организују нешто ново! Два чартер лета у једном: летове за Барселону и Задар где ће црвено-бели наредне недеље одиграти мечеве 7. кола Евролиге и АБА лиге. Према плану и програму овог аранжмана, из Барселоне где црвено-бели гостују наредног петка, се такође чартер летом путује директно за Задар где наш тим очекује утакмица регионалне лиге већ у недељу!

Утакмица Барселона – Црвена звезда Меридианбет игра се 10.11.2023.године у „Блауграни“, а меч са Задром 12.11.2023. године у дворани „Крешимир Ћосић“.

Овај аранжман укључује: Авио превоз, (два везана чартер лета, Београд-Барселона-Задар-Београд), као и улазнице за утакмице са почетном ценом од 53.000 рсд.

Као и увек за све додатне информације и могућности особа за контакт је Бобан Шћепановић – контакт телефон: 063 306 356 из компаније „Champions Travel“, која свим заинтересованим навијачима омогућава и комплетан аранжман који укључује и смештај у Барселони и Задру.

Будите уз црвено-беле на два гостовања у две лиге, и две морске дестинације (Барселона и Задар)!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Бодрите црвено-беле у Барселони и Задру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment