Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда донирала књиге ОШ “Жарко Зрењанин” из села Велико Лаоле

ФК Црвена звезда је у претходном периоду прикупљао књиге у оквиру сада већ добро познате акције, а црвено-бела делегација је данас посетила ОШ “Жарко Зрењанин“ у селу Велико Лаоле и донирала школској библиотеци преко 600 књига.

Звездаши широм Србије су се у великом броју одазвали акцији и донирали књиге за школску библиотеку. Овог пута наш клуб је посетио Основну школу “Жарко Зрењанин” у селу Велико Лаоле, које се налази надомак Петровца на Млави. Помента школа има велики број ђака, јер околна четири села поседују само образовне установе за прва четири разреда.

Наша делегација је дочекана са великом радошћу и одушевљењем, а малишани су били пресрећни јер је њихов вољени клуб одабрао управо школу коју похађају. Донирано је преко 600 књига и велики број пакетића у виду школског прибора, као што су свеске, оловке, бојице, ранчеви и многе друге ствари из Ред Стар шопа.

Фудбалски клуб Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити да спроводи друштвено-одговорне акције и да подиже свест о важности хуманитарног рада.

The post Звезда донирала књиге ОШ “Жарко Зрењанин” из села Велико Лаоле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment