Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда – Захтевамо равноправан третман у Арени!

КК Црвена звезда Меридианбет принуђен је да се обрати јавности изузетно незадовољан чињеницом да упркос конкретним договорима са руководством Београдске Арене око равноправне поделе термина за тренинге нашег првог тима и свих млађих селекција – дана 03.11.2023.године још увек нема ни један термин на располагању за тренинге свих селекција нашег клуба у тој дворани која је у власништву града Београда и Републике Србије!

КК Црвена звезда Меридианбет имао је конкретан договор да се термини у великој и малој сали Штарк арене РАВНОПРАВНО деле али сада смо приморани да констатујемо да је један клуб (конкретно КК Партизан) узурпирао ту дворану, за коју има врло повлашћене цене закупа (које не измирује на време, уосталом као ни порез Републици Србији).

КК Црвена звезда Меридианбет је рад са свим млађим селекцијама (које за разлику од неких играју играју национална првенства и нису распуштене) од кључне важности, а верујемо и да је од кључне важности за интерес српске кошарке!

Коначно, да ли морамо да подсећамо да је Београдска Арена са свим својим пратећим објектима (у које спада и мала дворана) – јавно власништво овог града и земље, а не приватно власништво појединаца, нити КК Партизан!

КК Црвена звезда Мердианбет очекује хитно решење овог проблема и нећемо дозволити више никаква немушта објашњена и “куповину времена” у коме све наше селекције губе тренинге, време и такмичарску сезону!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Саопштење КК Црвена звезда – Захтевамо равноправан третман у Арени! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment