Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини елитни ђаци присуствовали изложби “Дани Ермитажа у Србији”

Талентовани млади фудбалери Црвене звезде, који су део групе “Елитна школа” су у циљу едукације и вантренажних активности посетили Народни музеј Србије у центру Београда, те присуствовали изложби “Дани Ермитажа у Србији”, која је организована под покровитељством компаније “Газпром”.

Наш клуб посебан акценат ставља на развој младих играча који ће у сезонама испред нас сигурно представљати будућност Црвене звезде. Чак 18 талентованих фудбалера је део посебне обуке под називом “Елитна школа”, путем које ће момцима бити омогућени сви неопходни услови за брз прогрес у фудбалском смислу. Премда, челници самог пројекта подједнако младим играчима истичу образовање, као примат у њиховом свеобухватном развоју. Учење страних језика и похађање школских обавеза је систем укорењен младима и стављен као свакодневна активност.

Са жељом да се прошире видици и утиче на што већу едукацију, за најталетованије организована је посета Народном музеју Србије, конкретно изложби “Дани Ермитажа у Србији”, која се одржава у периоду од 24. октобра до 24. новембра у Београду. Чланови пројекта су имали могућност да присуствују изложбама у организацији компаније „Газпром“ и открију бројне занимљивости.

“Поред напорних тренинга издвојили смо време да се дружимо ван терена и посетимо Народни музеј Србије. Задовољство нам је што нам је клуб омогућио да детаљно погледамо обе изложбе које су на репортоару. Остали смо одушевљени шта све може да се види и проучи, али и сазна од кустоса музеја. Суочили смо се са мноштвом занимљивих историјиских чињеница и података конкретно о Ермитажу, који је један од главних и највећих музеја у Русији, али и на свету” – подвукао је Андреј Петровић, припадник пројекта „Елитна школа“.

The post Звездини елитни ђаци присуствовали изложби “Дани Ермитажа у Србији” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment