Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет дочекује Будућност (недеља, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меидианбет играју у недељу дерби 6. кола АБА лиге против екипе Будућности. Утакмица се игра у Београдској Арени од 19 часова.

Тим поводом КК Црвена звезда Меридианбет пустио је у петак од 10 часова појединачне карте за ту утакмицу онлине преко сајта нашег партнера тицкетс.рс као и на свим продајним местима Тицкетс, по следећим ценама, а комплетну вест око продаје и цена карата можете прочитати на следећем линку

Тренер црвено-белих Јанис Сферопулос има све бројнији састав на окупу, а сада и тим који улази у наредни меч свестан важности ове утакмице али и са додатним самопоуздањем након вредне и велике победе над Бајерном у четвртак увече:

Играмо наредну утакмицу против јако доброг тима. За сада су непоражени у АБА лиги и већ та чињеница показује њихов квалитет. Морамо да будемо фокусирани, и оно што је такође врло важно да се држимо договора и нашег плана током свих 40 минута утакмице – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Лазаревић: – Врло важна утакмица за нас. Играмо против екипе која је лидер на табели без пораза су, играју добро и знамо да нас чека тежак посао. Победа против Бајерна сигурно значи пуно посебно на пољу самопоуздања, добро тренирамо и радимо добро, полако се комплетирамо. Рецепт се зна, велика мотивација, фокус на утакмицу и ривала, ипридржавање договора и плана из свлачионице. Позивам и наше навијаче да дођу и пруже нам подршку у овој врло важној утакмици – рекао је Лазаревић.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча који се игра у Београдској Арени.

The post Црвена звезда Меридианбет дочекује Будућност (недеља, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment