Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Црвено-бели освојили 2. место у Првој лиги Србије

Завршени су заостали мечеви Прве рвачке лиге Србије, а Црвена звезда је на крају освојила 2. место.

Наш тим је победио екипу Младост из Ваљева службеним резултатом 8:0, јер Ваљевци нису имали такмичаре у две од осам предвиђених категорија за наступ. Звездини рвачи су победили и екипу Раднички из Сомбора резултатом 5:3. Победе црвено-белима донели су Александар Бераров (60 кг), Сергеј Стоев (77 кг), Микош Перовић (87 кг), Андрија Михајловић (97 кг) и Марко Супић (130 кг), док су Вања Куручев (67 кг), Јован Миолски (72 кг) и Урош Лечић (82 кг) изгубили.

У финалном мечу против екипе Потисје из Кањиже наша екипа је изгубила резултатом 3:5. Победе су остварили Урош Лечић (82 кг), Микош Перовић (87 кг) и Марко Супић (130 кг). У категорији до 72 кг Јован Миолски је био приморан да преда меч услед повреде, неочекиван пораз Берарова (60 кг), као и Стоева (77 кг) у преокрету у последњим секундама меча где је водио целу борбу до пред сам крај, довели су до пада екипе, а онда и пораза Андрије Михајловића (97 кг) Куручева (67 кг).

Комплетна екипа Црвене звезде састављена је од младих рвача, кадета и јуниора, али изузетно перспективних такмичара од којих се у будућности очекују велики резултати.

The post Црвено-бели освојили 2. место у Првој лиги Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment