Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Напретка – Питер Олањинка

На другом узастопном гостовању у Суперлиги Србије, Црвена звезда је савладала Напредак на стадиону “Младост” у оквиру 17. кола националног првенства резултатом 0:1. Стрелац победоносног гола за наш тим је био Питер Олањинка, па је самим тим Нигеријац задобио епитет играча утакмице.

Београдски црвено-бели су одлично отворили дуел поготком у раној фази сусрета. Играо се седми минут када је после уигране акције из прекида Звезда стигла до предности. У маниру правих голгетера Нигеријац је одреаговао на додавање Мијатовића, те је после два контакта са лоптом, пријем и шут, исту послао у небрањени део мреже. Нема дилеме да су изабраници Барака Бахара могли и до убедљивијег тријумфа, а колико су самом игром на терену надиграли противника сведоче бројни фудбалски параметри. Наиме, наши играчи су разменили чак 178 додавања више у односу на домаћина и упутили 17 удараца према противничком голу, док је Напредак завршио дуел без шута у оквир гола, који је чувао током 90 минута Омри Глазер.

У новој епизоди емисије “МВП” можете проверити колико су наши првотимци упознати са статистиком утакмице против екипе из Крушевца, али и уживати у симпатичним одговорима наших момака који кроз шалу увек потрвђују сјајну атмосферу у тиму.

The post МВП против Напретка – Питер Олањинка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment