Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели путују у Подгорицу на дуел са СЦ Дербијем (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде Меридинабет након врло важне победе над екипом Албе из Берлина, која је означила почетак новог изузетно захтевног мини циклуса, окрећу се обавезама у АБА лиги где их у недељу од 17 часова очекује дуел са екипом СЦ Дерби у Подгорици.

Утакмица се игра у дворани СЦ „Морача“ а црвено-бели желе да наставе са победама, и остану усамљени на првом месту на табели регионалне лиге.

Тренер Јанис Сферопулос на пут у Подгорицу који следи у суботу у вечерњим часовима након тренинга води све бројнију екипу, а у експедицији ће се наћи и Адам Ханга (одлука о његовом наступу биће донета непосредно пред меч у Црној Гори).

Тренер Јанис Сферопулос: – Очекује нас још једна утакмица у регионалној лиги против јако добро организоване екипе која зна шта ради на терену. СЦ Дерби игра своје мечеве са много енергије на обе стране терена и у одбрани и у нападу. Морамо бити спремни за још једну тешку утакмицу и на првом месту спремни и фокусирани да играмо нашу игру – рекао је тренер црвено белих.

Бранко Лазић:  – Добро познајемо екипу Студентског Центра, показали су свој квалитет и прошлих сезона, такође и ове одигравши велики број изузетно добрих утакмица. Добро организован чврст тим, који се добро познаје и који има своје амбиције у овом мечу. На нама је да одиграмо чврсту одбрану, да пренесемо енергију на паркет и одиграмо утакмицу у ритму који нама одговора како би дошли до победе.

Црвено бели се одмах након одиграног меча у Црној Гори враћају за Београд и почињу припреме за дупло коло Евролиге, а први меч већ је на програму у уторак против лидера на табели мадридског Реала од 19 часова у Београдској Арени.

Карте за ту утакмицу већ су пуштене у продају, а све информације можете пронаћи на следећим линковима КК Црвена звезда Меридианбет и нашег тикетинг партнера „Tickets.rs“.

The post Црвено-бели путују у Подгорицу на дуел са СЦ Дербијем (недеља, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment