Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лаза је поново био ту и бодрио своју Црвену звезду

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет победили су у четвртак у Арени екипу Албе и тако забележили жељене бодове у утакмици са противником који је претходних година силно намучио наш тим у Београду.

Скоро 18 хиљада гледалаца пратило је пету победу црвено-белих, а међу њима је био и наш драги Лаза, дечкић који је нашим момцима био ветар у леђа и велика подршка не само у овој утакмици, већ и на многим другим сусретима, па и на Купу Радивој Кораћ у Нишу из кога и родом долази…

За нашег Лазу нема препрека, увек је ту да пружи подршку, осмех и позитивну енергију јер је његова љубав према Црвеној звезди, чиста и велика!

Лаза је овог пута био специјални гост нашег клуба и у четвртак је, уз обавезне поклоне које је добио од Црвене звезде, могао да се увери из близине како протичу припреме нашег тима за утакмицу, шта се дешава у свлачионици и како изгледа једна утакмица из потпуно другог угла!

Како је све изгледало можете погледати у галерији слика, а Лаза ће сваки пут бити драги гост његове и наше Црвене звезде.

The post Лаза је поново био ту и бодрио своју Црвену звезду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment