Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда Меридианбет – Обавештење о статусу играча Шабаза Нејпира

КК Црвена звезда Меридианбет у циљу спречавања објављивања даљих спекулација и бројних неистина (којих је претходних дана било много), али и како би заштитио интегритет нашег тренера господина Јаниса Сферопулоса обавештава јавност следеће:

Играч Шабаз Нејпир затражио је 18.12.2023. године да напусти наш клуб и о томе је обавестио првог тренера КК Црвена звезда Меридианбет Јаниса Сферопулоса, који је јавност у два наврата у кратком временском периоду транспарентно обавештавао о овом случају!

Пошто је политика клуба да никога ко себе не види као део клуба и не осећа припадност тиму, неће приморавати да буде део нечега против своје воље, КК Црвена звезда Меридианбет постигао је споразумни раскид уговора са Шабазом Нејпиром у коме је јасно уграђена клаузула, по коме играч може да наступа само у италијанском клубу „Олимпија Армани“ из Милана.

Споразумни раскид је потписан у среду 20.12.2023.године у Београду уз сугласност обе стране.

КК Црвена звезда Меридианбет искључиво преко својих званичних налога обавештавао је, и обавештаваће благовремено јавност транспарентно о својим свакодневним активностима, укључујући и трансфер политику клуба.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post КК Црвена звезда Меридианбет – Обавештење о статусу играча Шабаза Нејпира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment