Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели спремни за Сплит (недеља, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у недељу од 19 часова екипу Сплита у утакмици 13.кола АБА лиге.

Тај меч игра се у “ФМП Арени” због заузетости осталих дворана које црвено бели користе у такмичарској сезони.

Ова рунда и званично означава крај првог круга такмичења у АБА лиги, а екипа Црвене звезде дочекује Сплит са скором 11-1 и након важне победе над Макабијем, жели да настави са победама у утакмици у којој ће по први пут наступити и Фреди Гилеспи нова аквизиција црвено белих:

Желимо да наставимо са добрим резултатима у АБА лиги.Због тога наша спремности концентрација морају бити на највишем нивоу! Играмо против тима који је изузетно опасан јер може да Вас нападне са више играча у различитим поставкама на терену. Зато треба да будемо спремни да одиграмо добру одбрану али и да будемо добри у нападачком делу утамице – рекао је тренер Јанис Сферопулос.

Бранко Лазић: – Иза нас је тешка утакмица али и важна победа у четвртак. Самопоуздање се најбоље гради кроз добре утакмице и победе, и наш циљ је познат. Желимо да освојимо нове бодове, останемо на врху табеле али ће за то бити потребна добра утакмица против екипе која зна да игра, има искуство и може да Вас казни ако опуштено уђете у меч – рекао је Бранко Лазић.

Подсетимо, продаје појединачних карата за ову утакмицу нема, а сви власници сезонских карата улазе на централни улаз за трибине дворане у Железнику.

The post Црвено-бели спремни за Сплит (недеља, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment