Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић у репрезентацији Србије!

Искусни везни фудбалер Црвене звезде – Срђан Мијаиловић је добио позив селектора А репрезентације Србије за предстојеће пријатељске мечеве националног тима против Русије и Кипара, који су на програму 21. и 25. марта.

Срђан Мијаиловић је ове сезоне пружао одличне партије, како у домаћем првенству и Купу Србије, тако и у Лиги шампиона. Одиграо је у дресу Звезде укупно 26 мечева у актуелној такмичарској години, од тога свих шест утакмица групне фазе најпрестижнијег европског такмичења. Успео је једном да затресе мрежу и исто толико пута асистира, уз немерљив допринос на терену без обзира на којој позицији наступа.

Мијаиловић је био део млађих селекција репрезентације Србије, за које је одиграо укупно 30 утакмица. Када је у питању А тим наше земље, играч рођен у Пожеги је забележио пет наступа. Дебитовао је са само 18 година шест месеци и 21 даном на пријатељском мечу против Француске, када је селектор наше државе био легендарни фудбалер Црвене звезде – Синиша Михајловић. Био је део националног тима на квалификационим дуелима за пласман на Светско првенство у Бразилу, када је Србија играла са Шкотском, Велсом и Белгијом.

Верујемо да ће Мијаиловић наставити са одличним издањима и у дресу репрезентације, као и да ће донети искуство у наредним мечевима наше земље.

The post Мијаиловић у репрезентацији Србије! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment